2777
2789
عنوان

بهم گفت دختر نباید سبک باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 22 پست
من گوشیمو شبها بیصدا میکنم🥴

فوبیا دارم پارسال یکی از عمه هام شب حالش خیلی بد میشه هرچیم زنگ میزنن دخترش و دومادشون بره پیشش برا خداحافظی و دیدار آخر جواب نمیدادن سایلنت بود گوشیشون آخری عمم فوت شد دخترش ساعت ۸ صبح بود خبر دار شد 

فوبیا دارم پارسال یکی از عمه هام شب حالش خیلی بد میشه هرچیم زنگ میزنن دخترش و دومادشون بره پیشش برا ...

😑😑😑 خدا رحمتش کنه💔

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بچه‌ها شما اشتباه متوجه شدین کلا 

ما به یه رستوران زنگ زدیم ،چالش بود کلا و اگر نه اونقدری شعور دارم که مزاحم مردم عادی نشم

حتی دیدم که خیلیا از دفترچه تلفن جایی اسم پسر طرفو در اوردن زنگ زدن گفتن بازداشته 

خودم میدونم اینکار اشتباهه ،ولی اون جایی که زدم رستوران بود ،گفتم که خانوم شام چی دارین بعد گفتم حیف ما تخم مرغ داریم ،کلا خیلی خوش گذشت

هم زنه شروع کرد خندیدن عم به ما خوش گذشت 

یعنی تو چند لحظه واقعا حس کردم اگه همه اینطوری با هم شوخی کنن چقد دنیا قشنگ میشه ولی مامانم زد تو ذوقم و گفت این کارا سبک بازیه ،ولی من داشتم به این فکر میکردم که الان اون زنه داره برا دوستاش تعریف میکنه و همشون دارن میخندن...

چند شب پیش یکی ۵ و نیم صبح به گوشیم زنگ زده بود یعنی من تا مرز سکته رفتم ترسیدم شاید خبر یا اتفاق بد ...

انقد شعور دارم همچین کاری نکنم ،توضیح بالا رو بخون منظورمو اشتب گرفتی❤