نرگسسسسسسسس مدیر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 186 عنوان خواهر ۸ سالم سیگار میکشه... | مشاهده متن کامل بحث + 1997 بازدید | 67 پست خواهر کوچیکم ۸سالشه.افسردگی داره.همش میل به کشیدن سیگار داره.میره سیگارایی که افتادن رو زمینو پیدا میکنه میره تو دستشویی میکشه...خیلی هاره کلا. 1401/03/29 | 21:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hfatemeh عضویت: 1398/09/11 تعداد پست: 8095 ببم بیشرفه خمش فحش،بیاحترامی، بی پولی احمقی ان شاءالله خوشبخت بشی ازین به بعد پس بهتره مامانت زودتر از اون محیط دور بشه و تو و ابجیتم ببره با خودش یک روز رسد غمی به اندازهی کوه یک روز رسد نشاط اندازهی دشت افسانهی زندگی همین است عزیز در سایهی کوه باید از دشت گذشت! "مجتبی کاشانی"
artmis_ عضویت: 1398/02/09 تعداد پست: 839 خب اینقد واست عادیه سیگار کشیدنشبراش یه بسته بخرحداقل سیگار پر کثافت نکنه توی دهنش😏
zohalam عضویت: 1399/12/01 تعداد پست: 13399 هاره؟ متاسفم براتون بچه ۸ساله چرا افسردگی داره؟ مگه جو خانوادتون چجوریه؟تو این سن اغلب رفتیم ته مونده سیگار برداشتیم امتحان کردیم از رو کنجکاوی سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر میبرم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)
نرگسسسسسسسس مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 186 هاره؟ متاسفم براتون بچه ۸ساله چرا افسردگی داره؟ مگه جو خانوادتون چجوریه؟ تو این سن اغلب رفتی ... تو خونمون فقط توهین تحقیر کتک وجود داره
نرگسسسسسسسس مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 186 خب اینقد واست عادیه سیگار کشیدنش براش یه بسته بخر حداقل سیگار پر کثافت نکنه توی دهنش😏 نه بخدا من فهمیدم میخواستم خودمو بکشم.مامانم نمیزاره اسم سیگار بیاد تو خونه من چجور براش بخرم؟ تازه پچل تو جیبیم ندارم.انقدبابام کثافته که من ۵ تومن ندارم
fafabbli عضویت: 1400/11/23 تعداد پست: 1087 روی شکم نخواب اصلا من چون جفتم پایین بود اینحوری بودم سونو واژینال دکتر واست انجام داده؟ مطم ... نه من دوهفته دیگ دکتر نوبت داد تا صدا قلبشو بشنوم ۵هفتم کامل شد تازززه برای سلامتی تو دلیم دعا کنین
hfatemeh عضویت: 1398/09/11 تعداد پست: 8095 نه من دوهفته دیگ دکتر نوبت داد تا صدا قلبشو بشنوم ۵هفتم کامل شد تازززه واسه صدای قلبش که سونو شکمی میکنن عزیزماول که میری دکتر و برگه ازمایش رو نشون میدی دکترت باید سونو واژینال واست انجام بده که مطمئن بشه ساک حاملگی وجنین تشکیل شده و داخل رحمه یک روز رسد غمی به اندازهی کوه یک روز رسد نشاط اندازهی دشت افسانهی زندگی همین است عزیز در سایهی کوه باید از دشت گذشت! "مجتبی کاشانی"
sami9271 عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 2321 پول روانشناس نداریم.کسیم محل نمیده به ما بچه ها 1480 مشاور رایگان بهزیستی. اتفاقا این مشاورا خیلی به کار شما میان.