2777
2789
عنوان

خواهر ۸ سالم سیگار میکشه...

| مشاهده متن کامل بحث + 1997 بازدید | 67 پست
چرا نمیتونم باور کنم😑😑 امیدوارم سر هیچکس نیاد 

من یادمه بچه بودم با دختر عموم ی بار سر کنجکاوی و مخفیانه کشیدیم از شانسم از اون خوبا بود دراز قهوه ای خارجی بود ی چیز معرکه مامان بزرگم میکشید    ولی همون ی بار بود الان ۲۶ سالمه ن سیگار ن قلیون خوشم نمیاد

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی بهتون میرسه از دروغ گفتن خدایی؟    

چرا دروغ من بچه بودم سیگار مادربزرگمو دزدیدم کشیدم ولی ن برا افسردگی برا کنجکاوی

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد

هار نیست، تنهاست، اینقدر تو اینستا و فضای مجازیی و جمع دوستان و ماهواره با روحیات مردم خصوصا بچه‌ها داره بازی میشه،  اونام میخوان زودتر بزرگ شن، لطفا اگه اون از شما دوری کرد، شما بهش نزدیک شو، اون بی ادبی کرد شما احترام بزار ، با روانشناس صحبت کنید طریقه ارتباط گیریتون رو باهاش از متخصصین بپرسید، و خواهش میکنم نزارید با این حال وارد نوجونی بشه، حیفه  دخترا و پسرا که به سمت سیگار و قلیون برن. کمکشون کنید و نجاتشون بدین.

من یادمه بچه بودم با دختر عموم ی بار سر کنجکاوی و مخفیانه کشیدیم از شانسم از اون خوبا بود دراز قهوه ...

واسه امضات بگم تو بیشعور نیستی 🌷

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
واسه امضات بگم تو بیشعور نیستی 🌷

فدات گلم❤️❤️❤️

اوف چیکار میکردی درد داشتی  منم درد دارم بخصوص وفتی روشکم میخوابم

روی شکم نخواب اصلا

من چون جفتم پایین بود اینحوری بودم 

سونو واژینال دکتر واست انجام داده؟ مطمئنی بارداری خارج رحمی نداری؟ 

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"