2777
2789
عنوان

چی بهتون حس خوب و آرامش میده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 55 پست
من نشستن توی ساحل با پای برهنه و گوش دادن به صدای دریا و نگاه کردن به آبی بی انتهاش حموم کردن و بوی ...

و خوابیدن بعد از حموم❤☺

•• 𝘉𝘦 𝘤𝘢𝘳𝘦𝘧𝘶𝘭 𝘸𝘩𝘰 𝘵𝘰 𝘰𝘱𝘦𝘯 𝘶𝘱, 𝘰𝘯𝘭𝘺 𝘢 𝘧𝘦𝘸 𝘤𝘢𝘳𝘦, 𝘰𝘵𝘩𝘦𝘳 𝘰𝘯𝘦𝘴 𝘢𝘳𝘦 𝘫𝘶𝘴𝘵 𝘤𝘶𝘳𝘪𝘰𝘶𝘴...

وقتی باریدن برف رو تماشا میکنم 

صدای اذان

خوردن نسکافه حتی تو گرما

پوشیدن شیک ترین لباسی ک دارم

خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی؟ ❤️آخه میگن دستای خدا مثل نوزاد تازه متولدشدس🙏🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ابن ک فکر نکنم موهامو چتری بزنم یا نزنم

چن روزه فکرم درگیره😐ولی ب موسیقی گوش میدم کلا میرم ی دنیای دیگه

{یک عدد ارمی هستم: ارتش بی تی اس انجا و اینجا و همجا}  بیایید به عقاید هم احترام بزاریم و بخاطر داشتن عقاید متفاوت با هم بحث نکنیم؛هم بخاطر سلامت ذهن خودمون هم احترام به عقاید♡
اون قبلا که شوهر داشتم واقعا وقتی شوهرمو بغل میکردم خیلللی آروم میشدم بدنش یه بوی خوب میداد

بوی عطر؟ چرا من همیشه فکر میکنم پسرا بوی عرق میدن؟

بِسْمِ اللّٰهِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورٌ عَلىٰ نُورٍ ، کاش این همه از دسترسم دور نبودی!خورشید نبودی 
وقتی باریدن برف رو تماشا میکنم  صدای اذان خوردن نسکافه حتی تو گرما پوشیدن شیک ترین لباسی ک د ...

لباس شیک عالیههه

اون قبلا که شوهر داشتم واقعا وقتی شوهرمو بغل میکردم خیلللی آروم میشدم بدنش یه بوی خوب میداد

طلاق گرفتین

خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی؟ ❤️آخه میگن دستای خدا مثل نوزاد تازه متولدشدس🙏🥰
ابن ک فکر نکنم موهامو چتری بزنم یا نزنم چن روزه فکرم درگیره😐ولی ب موسیقی گوش میدم کلا میرم ی دنیای ...

حرف از مو نزن که دلم خونه😢😢

موهامو کوتاه کردم شبیه قارچ شدم😐💔

بوی عطر؟ چرا من همیشه فکر میکنم پسرا بوی عرق میدن؟

نه اینجوری نبود شوهر من هیچوقت بوی عرق نمیداد

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛
طلاق گرفتین

دلم نمیاد طلاق بگیرم😔

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛
حرف از مو نزن که دلم خونه😢😢 موهامو کوتاه کردم شبیه قارچ شدم😐💔

قااارچ😂😂😂مو کوتاه ک خیلی خوبه😍البته اگ ارایشگر ب صد روش موهاتو ب نابودی نکشونه/:

{یک عدد ارمی هستم: ارتش بی تی اس انجا و اینجا و همجا}  بیایید به عقاید هم احترام بزاریم و بخاطر داشتن عقاید متفاوت با هم بحث نکنیم؛هم بخاطر سلامت ذهن خودمون هم احترام به عقاید♡
ببخشید مشکلتون چیه

خودمون مشکل نداریم

قااارچ😂😂😂مو کوتاه ک خیلی خوبه😍البته اگ ارایشگر ب صد روش موهاتو ب نابودی نکشونه/:

تا وقتی تو آرایشگاه بودم اوضاع خوب بود ولی وقتی شستمش تازه فهمیدم چه بلایی سر موهام اومد☺💔

البته خیلی حس خوبی میده ها مخصوصا تو این گرما ولی خب بهم نمیاد