2777
2789
عنوان

مزاحم شدن شوهر

414 بازدید | 39 پست

سلام بچه هاشوهرم بایه شماره غریبه بهم پیام میده۔میخادمخموبزنه۔بنظورتون دلیل این کارش چیه؟ازدوست داشتنه؟یامیخادازم آتوبگیره تاراحت قیدموبزنه؟این واسم جای سواله۔ب روشم نیاوردم که میدونم مزاحم خودشه 

امتحانت میکنه

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کجا فهمیدی خودشه؟

یک زمان غافل شدم صد سال راهم دورشد**آنقدر بیراهه رفتم تا دوچشمم کور شد(الهی مرا از رحمت خود ناامید مکن-خدایا در اوج نا امیدی و بی پناهی پناهم باش)هر وقت اومدیم برا خودمون یه هدف تشکیل دادیم خوردیم به سنگ و افتادیم زمین ...انگار یا هدف به ما نیومده یا ما به هدف نمیایم...زندگی را بی هدف دوس دارم...خدایا دمت گرم خودت منو به سمت یه هدفی پیش ببر منم راضی ام به رضای تو  

برو به شوهرت بگو یه نفر مزاحمم شده شمارشم بده به شوهرت بگو خودت جوابشو بده من اعصابشو ندارم ببین واکنشش چیه اگه اعتراف نکرد توام چیزی نگو ولی اگه اعتراف کرد بگو بار آخرت باشه بچه که نیستیم!

خوب توجه نکن همه شوهرا امتحان میکنن 

طرفشونا .

واینکه امام هم گفته دوستان خود را امتحان کنید حق داره کسی که همسرشه را مورد آزمایش نجابت بده 

ستاره ای در شبهای تار...کاربری اشانان سابق.

خب بستگی ب نوع رابطتون داره 

اگر دوست داره ولی شما پسش میزنی احتمالا میخاد بفهمه یعنی دوسش نداری و میتونی خیانت کنی یا ن!!! 

اگرم ی وقت رفتار مشکوکی کردی احتمالا میخاد بفهمه ک این کاره هستین یا ن!