2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودم قزوینم

سعدالسلطنه

چهل‌ستون 

حمام قجر

اینا جاهای دیدنیه

دهکده باراجین حتما برو باغ وحشو امام زاده و شهربازی و پل معلق داره خیلی خوبه جاهای دیدنی زیاد داره مثل دریاچه اوان تو الموت ولی ب نظرم اینا جاهای خوبیه

بازار سعد السلطنه

حمام قجر

فدک و باغ وحش و  امامزاده باراجین نیم ساعت فاصله با قزوین

مسجد نبی و جامع

بازار قزوین

چهلستون سبزه میدان

آب انبار

پیغمبریه یا چهار انبیا

گنبد حمدالله مستوفی

شاهزاده حسین منتسب به پسر امام رضا

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
خودم قزوینم سعدالسلطنه چهل‌ستون  حمام قجر اینا جاهای دیدنیه دهکده باراجین حتما برو باغ وحش ...

مرسی از شما 

جایی داخل شهر برای چادر زدن مسافرا هست ?

اینایی که گفتین تو شهره یا خارج شهر , الموت تو گوگل دیدم با شهر فاصله داره

مکان های تاریخی روزای جمعه هم بازدید داره یا نه ?

ببخشید سوالام زیاد شد اگه دوست داشتی جواب بده

مامان خانم مهندس و آقای دکتر هستم.عاشق خدا,طبیعت,موسیقی,شعر و ادبیات ام  

آها حسینیه امینی ها هم قشنگه. بستگی داره بخوای بری پارک و طبیعت و باغ وحش یا آثار باستانی. البته اکثر آثار باستانی به هم نزدیکن و در واقع از یه بافت وارد بافت بعدی میشی.

باغ وحش رو چک کن که باز باشه نمیدونم چه روز و ساعتی بازه

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
مرسی از شما  جایی داخل شهر برای چادر زدن مسافرا هست ? اینایی که گفتین تو شهره یا خارج شهر , ا ...

مکان های دیدنی و باراجین تو خود قزوینه جمعه فک کنم باز باشه ولی ساعت های بازدیدشون متفاوته شماره دارن میتونید تماس بگیرید اگ اومدید حتما باغ وحش برین چون عالیه بله داخل شهر میتونید چادر بزنید همون دهکده باراجین جا داره برا چادر زدن

یه روزه نیاز به چادر زدن نداری که . البته تو پارکها سخت نمیگیرن. اگه همه خانوم هستین پارک بانوان هم برین بافتش حالت باغ  داره

اگه خانواده هستین پارک ملاخلیلا هم قشنگه. تنها عیبش اینه که خیلی پایین شهره و تقریبا روبروی میدون بار. یه کم ترافیک اذیت میکنه‌ ولی چون باغ هست که با حفظ درخت و سازه تبدیل به پارک شده جالبه

مرسی از شما  جایی داخل شهر برای چادر زدن مسافرا هست ? اینایی که گفتین تو شهره یا خارج شهر , ا ...

جاهتی ک میتونید چادر بزنید دهکده باراجین پارک ملاخلیل ها پارک ملت جا زیاده

سعدالسلطنه هم بازار قدیمی باز سازی شده است که فروش هم داره و اکثرا صنایع دستی هست ارزش دیدن داره. اگه فقط برای دو سه جا وقت دارین حموم قجر بازار سعدالسلطنه و باراجین رو برین.