2777
2789
مکان های دیدنی و باراجین تو خود قزوینه جمعه فک کنم باز باشه ولی ساعت های بازدیدشون متفاوته شماره دار ...

ممنونم از راهنماییت

مامان خانم مهندس و آقای دکتر هستم.عاشق خدا,طبیعت,موسیقی,شعر و ادبیات ام  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از قیمه نثار و باقلوا و شیرینی سنتی هم نگذرین که حیفه.رستورانای خوب و قدیمی آرمانی و اقبالی‌ . آریا هم ارزونتره و کیفیتش خوبه

شیرینی هم شیرینی پرستو و حمید 

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
از قیمه نثار و باقلوا و شیرینی سنتی هم نگذرین که حیفه.رستورانای خوب و قدیمی آرمانی و اقبالی‌ . آریا ...

لطف کردی گفتی🙏🙏🙏

اینا سوالات بعدی بود می خواستم بپرسم

مامان خانم مهندس و آقای دکتر هستم.عاشق خدا,طبیعت,موسیقی,شعر و ادبیات ام  

نون نازک حمید.  سر نادری شمالی روبروی دروازه راه کوشک.

شیرینی پرستو سر چهار راه فردوسی

اقبالی سر خیابان طالقانی 

آرمانی سر چهارراه عمران

آریا هم دروازه رشته من فقط بیرون بر و اینترنتی ازش گرفتم نمیدونم جای نشستنش چطوره

خیابون سپه که کلا سنگفرشه و قدیمی ترین خیابان ایرانه

داخلش هم موزه و آثار باستانی هست

میتونین برین حموم قجر و بافت عبید زاکان و بعد بازار سعدالسلطنه بعد سپه و موزه و کاخ چهلستون و نهایتا رستوران اقبالی 

عصر هم برین فدک و باراجین 

آبغوره تاکستان. غوره غوره و شیره هم خوبه و همه جای شهر پیدا میشه

از نون لواش ما هم نگذرین که کمتر جایی با این کیفیت تولید میشه

شیرینی های سنتی نخودی و نون برنجی و کسمه و چرخی

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله