2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا دعوا

چ اشکالی داری مگه

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

من شنیدم میگن نیم ساعت قبل رابطه جوش شیرین رو اب قاطی کنی بشینی داخلش

نمیدونم درسته یا اشتباه خطر داره یا ن فقط شنیدم

انشاله خدا به هر دومون ی پسر سالم صالح بده 

مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ... 

دعوا چرا عزیزم؟ 

هر کس ته دلش یه جنسیتو دوس داره بالاخره.

یکی دختر دوس داره یکی پسر. همونجور که یکی رنگ ابی دوس داره یکی سبز.

اگه میخوای صدرصد پسر بشه که برای لقاح برو دکتر و ازمایشگاه و تعیین جنسیت کن.

اگه میخوای درصدشو ببری بالا: باید بدنت قلیایی بشه. غذاهایی که بدنتو قلیایی میکنه و پتاسیم و سدیم داره مصرف کن. فولیک اسید بخور حتما. واژنتو قبل رابطه قلیایی کن با جوش شیرین 

لبنیاتو قطع کن. و رابطت باید روز تخمک گذاریت باشه. 

آقایان از سه ماه قبل یک عدد قرص اسید فولیک و یک عدد ویتامین ث مصرف کنند و از پوشیدن شرت و شلوار تنگ، نشستن طولانی روی صندلی، گرفتن دوش آب داغ خودداری کنند. ◽آقایان از سه ماه قبل از مصرف غذاهای کنسرو شده ، فست فود ، سوسیس و کالباس خودداری کنند و همچنین مصرف سیگار قلیان نداشته باشید.  ◽خانم ها از دو ماه قبل غذاهایی مانند موز، کاهو، توت فرنگی، خرما، هل، زعفران، کره، گوشت قرمز، سیب و برنج و غذاهای نمکی رو استفاده کنند. ◽خانم ها لبنیات رو برای این مدت از رژیم غذایی خود حذف کنند. لقاح باید حوالی تخمک گذاری صورت بگیرد همچنین محیط نباید گرم و با هوای آلوده باشد و از استرس و اضطراب دوری کنید

🎭  ی سری درداگفتنی نیست تاابدرودلت میمونه حالامیخاد ب نفعت باشه یا میخاد ب ضررت 🤫🖤

عزیزم چرا دعوات کنیم ببین من یه روش بهت میگم ردخور نداره.هرکی انجام داده پسر شده

سه ماه قبل اقدام هرماه روزهای پریودی سه روز اولش زیره سیاه نیم کوب رو توی روغن زرد گوسفندی یه مقدار کمی تفت میدی و میخوری حالا میتونی توش مثلا یه تخم مرغم بزنی که دلت برداره بخوری.اینو انجام میدی بعدش از سومین ماه از روز چهارده پریودی به بعد اقدام به بارداری میکنی حتما پسر میشه

هرکس ب طریقی دل مامیشکند..بیگانه جدادوست جدا میشکند..😔

با یاد و نام و توکل به خدا... 

دعا کنید... توسل کنید... نذر کنید... 

به همسرتون عرق کاسنی ناشتا بدین. 

کاسنی تازه بتونین پیدا کنین. بهتره. اما کاسنی خشک هم خوبه... یه قاشق مرباخوری هر روز. 

تخم مرغ و پیاز رو با روغن زیتون درست کن ظهرها همسرتون بخوره. حداقل سه روز در هفته... 

حلوا شکری خرما موز و... چیزای گرم

عسل و دارچین و زنجبیل... یه قاشق درست کن شوهرت بذاره زیر زبونش با بزاق دهانش اب بشه

قبل از رابطه 11 بار سوره فجر بخونید

همسرتون دست راستش رو بذاره روی سمت راست شکم شما هفت بار سوره قدر بخونه... 

ان شاءالله به حاجت تون برسید

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 

اول اینکه کمه کم از سه ماه قبل خوتون وشوهرتون روزی یه موز بخورین.تو دوران پریودی ۳روز اول دم کرده تخم هویج یادتون نره! تخم هویج تو رژیم پسر خیلی موثره. شکمتون رو با روغن سیاهدونه ماساژ بدین تا رحم گرم بشه.خرنوب رو دم کنید برای شوهرتون و باعسل یا نبات بهش بدین.عسل و خرما خیلی خیلی بخورین.هم شما وبخصوص شوهر.شکمتونو تو پریودی با شال پشم شتر محکم ببنید تا گرم بمونه.رو جای سرد نشینید ودرآخر و ازهمه مهتر شوهرتون از سردیجات مثه دوغ وماست وکاهو و... یه مدت دوری کنه..

🎭  ی سری درداگفتنی نیست تاابدرودلت میمونه حالامیخاد ب نفعت باشه یا میخاد ب ضررت 🤫🖤