2777
2789
عنوان

بیاین درد دل کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 37 پست
اومد خاستگاری خانوادم راضی نشدن و رفت

خب عزیزم کم کم عادت میکنی اگه میخواستت ک با یه جواب نه شنیدن نمیرفت🙂💔 منم اوایلش فکر میکردم غیر اون کسی دیگه واسه من وجود نداره و احساس بدبختی میکردم ولی کم کم عادت کردم و فهمیدم اصلا مناسب من نبود

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
مرسی ولی افسردگی که ریشه زده تو جونم رو هیچ کس نمیتونه درمان کنه:)

میشه تو بگو

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دردلم اینه که چرا من لایق مادر شدن نیستم چرا باید همش منتظرباشم چرا باید از همه بخاطرباردار نشدن ح ...

دعات کردم♥️ 

خب عزیزم کم کم عادت میکنی اگه میخواستت ک با یه جواب نه شنیدن نمیرفت🙂💔 منم اوایلش فکر میکردم غیر او ...

اره بابا

غصه 7سالیو میخورم که حرومش کردم

اگه اون 7سالو پای یه گوسفند میزاشتم حالا یه گله داشتم  

حالم اونجوریه که اخوان ثالث میگه: خواهم که به خلوت کده ای از همه دور، من باشم و من باشم و من باشم و منــــــ💔
اره بابا غصه 7سالیو میخورم که حرومش کردم اگه اون 7سالو پای یه گوسفند میزاشتم حالا یه گله داشتم &nb ...

اشکال نداره  ادم نیاز داره تجربه کسب کنه

گفتم دیگه افسردم پر انرژی منفی میلی به زندگی ندارم فقط میگذرونم

چرا چی شده

ببخشید چند سالتونه؟

برا چی عزیزم؟

اره بابا غصه 7سالیو میخورم که حرومش کردم اگه اون 7سالو پای یه گوسفند میزاشتم حالا یه گله داشتم &nb ...

🤣🤣ای خدا از دستت

تیکر مال عروسیمه هنوز عروسی نکردم نامزدم🥰دعا کنین منم هرچه زود تر برم سر خونه زندگیم دعاتون میکنم به خدا 😍هر وقت خواستیم عروسی کنیم یکی از آشناهامون فوت شد😔😔۶تیر میشه ۱سال که عقد کردیم🥰

حالا تایپک گزارش بزنین که شناسای نشین

تیکر مال عروسیمه هنوز عروسی نکردم نامزدم🥰دعا کنین منم هرچه زود تر برم سر خونه زندگیم دعاتون میکنم به خدا 😍هر وقت خواستیم عروسی کنیم یکی از آشناهامون فوت شد😔😔۶تیر میشه ۱سال که عقد کردیم🥰
چرا چی شده

از بچگی وسواس فکری و استرس شدید دارم چندساله که مشکل عدم تمرکز هم اضافه شده نمیتونم درس بخونم بی پولی هم که همیشه بوده خانواده ای که حمایتگر نیستن 

حال ما خوب است اما تو باور نکن