2777
2789
عنوان

بیاین درد دل کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 37 پست
از بچگی وسواس فکری و استرس شدید دارم چندساله که مشکل عدم تمرکز هم اضافه شده نمیتونم درس بخونم بی پول ...

ببین منم تا چتد سال پیش خیلی مشکلات داشتم افسردگیم داشتم شروع کردم نماز خوندن و دعا برای دیگران از اون موقع نمیگم مشکل ندارم مشکل دارم اما دبگه احساس بدبختی و پوچ بودن ندارم تو هم بنظر اگر اینکارارو بکنی حالت بهتر میشه مطمئن باش توی همه ی شرایط توکل کن به خدا حتمن واست حل میکنه اگه اعتماد کامل رو بهش بکنی من خودم همیشه همینکارو میکنم

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
ببین منم تا چتد سال پیش خیلی مشکلات داشتم افسردگیم داشتم شروع کردم نماز خوندن و دعا برای دیگران از ا ...

آره میدونم ولی حس میکنم توی مادیات دنیا خیلی غرق شدم نمیتونم به خدا نزدیک بشم

حال ما خوب است اما تو باور نکن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همینجوری  🙂🌹 یا سنتون کمه یا کلا مهربونید !

وای عزیزم قربونت برم😂♥️ مرسیییی

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
آره میدونم ولی حس میکنم توی مادیات دنیا خیلی غرق شدم نمیتونم به خدا نزدیک بشم

شما شروع کن از امروز حتما اگه ادامه بدی خدا خودش کمکت میکنه شما فقط اقدام کن

درست میگی ممنونم از راهنماییت ❤️

♥️🙏🏻هرموقع هم خواستی بگو دعات کنم