2777
2789
عنوان

بیاین درد دل کنیم

242 بازدید | 37 پست

هرکی درد دلی داره بگه آخر سرم تایپک گزارش بزنین

تیکر مال عروسیمه هنوز عروسی نکردم نامزدم🥰دعا کنین منم هرچه زود تر برم سر خونه زندگیم دعاتون میکنم به خدا 😍هر وقت خواستیم عروسی کنیم یکی از آشناهامون فوت شد😔😔۶تیر میشه ۱سال که عقد کردیم🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خود من خیلی از دست مادر شوهر خواهرشوهر جاری هام پرم بعد بعد عروسیم باید یه سال پیششون بمونم بعد خونم بره یه جای دیگه😔😔

تیکر مال عروسیمه هنوز عروسی نکردم نامزدم🥰دعا کنین منم هرچه زود تر برم سر خونه زندگیم دعاتون میکنم به خدا 😍هر وقت خواستیم عروسی کنیم یکی از آشناهامون فوت شد😔😔۶تیر میشه ۱سال که عقد کردیم🥰
درد دلم عشقیه که خودش نیست اما خاطراتش عذابم میده

برا چی کات کردین

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
حرف که زیاده ولی چرا با گفتنش حال بقیه رو بد کنم

شاید بتونم‌کمکت ککنم

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️

مشکلات ک زیاد دارم اما چند وقته از نظر مالی خیلی تو فکرم دلم میخاد یه شغلی داشته باشم ک تو خونه باشه چون دوتا بچه دارم بیرون نمیتونم برم

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج

کارای خونه ک هیچ وقت تمومی نداره🤦‍♀️

دلم یه خورده گردش و تفریح یا مسافرت میخواد😍

البته با بچه ها ک ..🥺🥺🥺🥺

زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍
حالم خوبه

خداروشکر😍

دردلم اینه که چرا من لایق مادر شدن نیستم

چرا باید همش منتظرباشم

چرا باید از همه بخاطرباردار نشدن حرف بشنوم

دعام کنید منم مامان شم این روزا 

تو شهر غریب تنهام دلم نی نی میخواد 

ارامش میخواد 

همش احساس میکنم به همه داره حسودیم میشه 

نمیخوام ادم باشی 

اما بقیه رو من تاثیر میذارن با بچه هاشون با حرفهاشون 

خستم خدا کمکم کن معجزه کن منم مامان شم

از همه از خودم بدم میاد 

خدایا شکرت خدایا خودت بساز که قشنگ میسازی ....