باهاشون یه جازندگی میکنم اوناماشین دارن وبیشتراوقات ماشینشون رو بهمون نمیدن ماهم یه ماه دیگه سه نفرمیشیم همسرم یه ماشین ارزون قیمت پیداکرده ۲۰تومن طلا دارم یه پلاک به اسم بابامه میگه اونو بفروشیم ولی من دلم نمیاد۱۲ساله دارمش بنظرتون بفروشم یان
آرامم (همسرم)!میدونی رفتنت با من چیکار کرد؟انگار یکی هزاران بار قلبمو زیر پاش له کرد انگار یهو وارد یه چاه سیاه تاریک شدم انگار یکی منو تو یه سیاره دیگه تک و تنها ول کرده و رفته رفتنت برام یه گودال سیاه ساخت که همیشه دارم بهش نگاه میکنم همه میگن:” احمق نباش اون دیگه نمیاد.”ولی من با خنده میگم:” اون خیلی دوسم داشت،میاد،میدونم که میاد.”و منه احمق قلب پودر شدمو تو دستم گرفتم و هنوزم منتظرم تو بیای.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد «گاندی»
آرامم (همسرم)!میدونی رفتنت با من چیکار کرد؟انگار یکی هزاران بار قلبمو زیر پاش له کرد انگار یهو وارد یه چاه سیاه تاریک شدم انگار یکی منو تو یه سیاره دیگه تک و تنها ول کرده و رفته رفتنت برام یه گودال سیاه ساخت که همیشه دارم بهش نگاه میکنم همه میگن:” احمق نباش اون دیگه نمیاد.”ولی من با خنده میگم:” اون خیلی دوسم داشت،میاد،میدونم که میاد.”و منه احمق قلب پودر شدمو تو دستم گرفتم و هنوزم منتظرم تو بیای.
چرا ماشینشونا نمیدن؟ من داداشم میخواست ماشینشا عوض کنه شبانه روز کار کرد تا چند وقت پیش اون ک میخوا ...
خب نمیدن یه ساله عروسی کردم یه تفریح دونفره نرفتیم تاسرکوچه که میریم همه زنگ میزنن کی میایین
بدون ماشین با بچه کوچیک سخته. به نظرم برای راحتی تون فعلا بده ماشین بخرید. ان شاء ...
اسم بابامه برای منم سخته۱۲ساله این پلاک وزنجیرودارم
خانواده همسرتون که قرار نیست مدام جور شما رو بکشن. توی این گرونی استهلاک ماشین خیلی هزینه بر هست و حق دارن. من اگر جای شما باشم طلا رو می دم ولی می گم ماشین رو به اسم من بزنه
قرعه خانوادگی واشنااینابنویس اولین مبلغ وبردارسعیکن تعداد زیادی جمع کنی ک مبلغ زیادی بشه مجبورنشی چیزی و ک دوستش داری بفروشی اینجور مث ی وام میشه هرماه واس قرعه ی مبلغی میزاری کنار