آرزو۹۲۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1397/04/22 تعداد پست: 6530 عنوان خانوما امکانش هست بعد زایمان تست مثبت بشه الکی 252 بازدید | 14 پست البته ۴ماه گذشته دوخط خیلی کم رنگ مارک ریور 1401/03/29 | 13:16 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_گوگولی_ عضویت: 1400/04/08 تعداد پست: 12868 بله من یکیو میشناسم 40 روز بعد زایمانش فهمیده باز بارداره 😂 من دیگه نمیدونم چی درست و چی غلطه؛ شانسی دارم ادامه میدم زندگیمو😐
daryyyyaaaa عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 37658 بله، امکانش هست، مامان منم 5 ماه بعد از زایمان اولش دومی رو باردار بود
نسررین۲ عضویت: 1398/09/02 تعداد پست: 6929 فرزندم رحم ب شدت بعد از زایمان آمادگی باردادی داره...دوستم ۴۰ روز بعد از زایمان و من ۳ ماه بعد از زایمان باردار شدم البته من خودم میخواستم نیکمهرم تیر میاد خداوند ازمامادران شیر ب شیر بچه دار میپرسدجوانی ات در چ راهی صرف شد؟ج ما!درراه شیردرست کردن.پوشک عوض کردن.پی پی شستن! خوب.گلدونه خانم مهرگان خانم هم دنیااومد.دست خانم دکتراحمدیان پوردردنکنه.خ زحمتشون دادیم.دخترداشتن حس بینظیریه.من ازاول عمرم تاحالا عاشق دختربودم وهستم امانمیدونم چرارادمهررو انگاربیشتردوست دارم خداروشکر ک خداجنسمون روجورکردومنولایق مادری دخترهم دونست.مهرگانم.عزیزدل مامان وبابا.خوش اومدی تودلم.منوباباوداداش رادمهرمنتظرتیم.بوس بوس من.انشاالله دامن همه منتظرازودسبزبشه.ازهمه کسایی ک برام دعاکردن سپاسگذارم.خواهرااگه میشه برام صلوات بفرستیدعددبارداریم پایینه.دعاکنیدخدابهم بچه دوم هم ببخشه دعاهای شمامعجزه اس.خداروشکر خدانورچشممون روصحیح وسالم دادبهمون.دعاکنید ببخشه بهمون پسرمون رو.واینکه سالم و صالح وخوش قدم وخوش روزی وعاقبت بخیر باشه.خدایادعای مادردر حق فرزند گیراس.توروبحق همین ماه رمضان کاری کن ک پسرم دستگیروچاره سازباشه برامردم.قدم توراه اصلاح امورمردم برداره.آمین امروز۱۸آذر۹۸سرصبحی ی لگد محکم زدی ب مامان(قربون مشت و لگدهات بشم.بعدش گفتم پسرمامان یکی دیگه ام بزنه مامان ببینه.یکی دیگه ام زدی ومامان ازرودلش احساس کرد ضربه ات رو.بازگفتم یکی دیگه ام بزن دیگه نزدی.بنظرتون رییس کیه؟مامان یانی نی؟
آرزو۹۲۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1397/04/22 تعداد پست: 6530 نه مگه اینکه یا بی بی چک خرابه یا یه فسقلی در راهه وای خدا نکنه حالم خیلی بده چرا اینجوری شد ۵سال جلو گیری داشتیم اصلا باردار نشدم الانم جلو گیری داشتیم از کجا اومد اخه
تورکقیزیام عضویت: 1400/07/13 تعداد پست: 11902 بله من یکیو میشناسم 40 روز بعد زایمانش فهمیده باز بارداره 😂 لامصب استراحت هم نکردن😂😂همسایه مامانم فک میکرد بخاطرشیردهی مریود نمیشه بعد دید یه چیزی تو شکمش تکون میخوره ۶ ماهش بود فهمید😂😂😂
آرزو۹۲۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1397/04/22 تعداد پست: 6530 وای خدا کنه بیبی چک خراب باشه اگه شانس منه که اصلا سقطم نمیشه
تورکقیزیام عضویت: 1400/07/13 تعداد پست: 11902 وای خدا نکنه حالم خیلی بده چرا اینجوری شد ۵سال جلو گیری داشتیم اصلا باردار نشدم الانم جلو گیر ... بتا بده مطمئن شو
آرزو۹۲۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1397/04/22 تعداد پست: 6530 لامصب استراحت هم نکردن😂😂 همسایه مامانم فک میکرد بخاطرشیردهی مریود نمیشه بعد دید یه چیزی تو شکمش ت ... وای خوب شد زدم بی بی چک اخه ما اوقدرم رابطه نداریم ماهی ۲بار اینا تازه ۲/۵ماه پریود بودم گمونم تو همون پریودی گرفته
_گوگولی_ عضویت: 1400/04/08 تعداد پست: 12868 لامصب استراحت هم نکردن😂😂 همسایه مامانم فک میکرد بخاطرشیردهی مریود نمیشه بعد دید یه چیزی تو شکمش ت ... اوها 😂😐تا شیش ماه چطو ممکنه نفهمه... من دیگه نمیدونم چی درست و چی غلطه؛ شانسی دارم ادامه میدم زندگیمو😐
تورکقیزیام عضویت: 1400/07/13 تعداد پست: 11902 اوها 😂😐تا شیش ماه چطو ممکنه نفهمه... سرش گرم بچه داری بوده وقتی لگدهاش محکم شده فهمیده فک میکرده قاروقور شکمشه بعد دیده لگده 😂
_گوگولی_ عضویت: 1400/04/08 تعداد پست: 12868 سرش گرم بچه داری بوده وقتی لگدهاش محکم شده فهمیده فک میکرده قاروقور شکمشه بعد دیده لگده 😂 خیلی جالبه 😂🗿 من دیگه نمیدونم چی درست و چی غلطه؛ شانسی دارم ادامه میدم زندگیمو😐
تورکقیزیام عضویت: 1400/07/13 تعداد پست: 11902 خیلی جالبه 😂🗿 اره واقعا دوتا بچه اول ۱۰ سال تفاوت سنی داشتن دومی و سومی ۱۰ ماه