2777
2789
عنوان

بی بی چک

288 بازدید | 29 پست

سلام دوستان بی بی چک بعد از چند روز تاخیر جواب درست رو نشون میده؟؟

۲ روز تاخیر داشتم، منفی شد😔😔

۳ تا حاجت مهم دارم، خیلی مهم....اگه امضامو دیدی برام ۳ تا صلوات بفرست، از خدا میخوام بحق امام حسین این صلوات هارو درحق آرزوهای خودتم براورده کنه....❤کاربری دومه🤦‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سابقه عقب انداختن داری؟ من بعداز یک روز گذاشتم مثبت شد

خیلی کم، تازگی ها نه

۳ تا حاجت مهم دارم، خیلی مهم....اگه امضامو دیدی برام ۳ تا صلوات بفرست، از خدا میخوام بحق امام حسین این صلوات هارو درحق آرزوهای خودتم براورده کنه....❤کاربری دومه🤦‍♀️
تا ده روز تاخیر هم جا داره منفی بزنه  ولی من خودم قبل از موعدم مثبت میشدن

برای منم دعا کن

بخاطر بارداری ازروز۳ تا7پری لتروزول خوردم شبی2تا.پریودیام۷روزس ولی دیروز باید پاک میشدمددیشب اقدام کردیم تاصبح لک قهوه ای میبینم الانم خودموخشک‌کردم بازلک اومد.براچیه بنظرتون؟خیلی ترسیدم

بخاطر بارداری ازروز۳ تا7پری لتروزول خوردم شبی2تا.پریودیام۷روزس ولی دیروز باید پاک میشدمددیشب اقدام کردیم تاصبح لک قهوه ای میبینم الانم خودموخشک‌کردم بازلک اومد.براچیه بنظرتون؟خیلی ترسیدم

بخاطر بارداری ازروز۳ تا7پری لتروزول خوردم شبی2تا.پریودیام۷روزس ولی دیروز باید پاک میشدمددیشب اقدام ک ...

نمیدونم والا

پس صبرکن..انشاالله ک مثبته شایددیرتر گرفته

ان‌شاالله....دعا کنید برام خدا بهم بچه سالم و صالح بده

برا من یکروز بعد تاخیر مثبت شد

انقد بخاطر گفتن حرف حق قطع دسترسی شدم‌که دیگه هیچ شماره ای تو خانواده نمونده باهاش عضو نشده باشم.پس دوست عزیزی که تحمل نظر مخالف نداری ؛ هرچی میگی واسه خودت محترم دیگه‌ هیچ اعتراضی به سخنان گهربارتون ندارم.
الهی امین عزیرم...من دقیقا همین ماه ک اصلا ب بارداری فک نمیکردم گرف استرس دشمن بارداریه

درسته