2777
2789
عنوان

کسی مثل من هست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 96 پست
بله ضعف اعصاب که دارم متاسفانه😔، میدونم، ولی راه درمانی نداره؟ دکتراب اعصاب یه مشت دارو میدن بهم ک ...

پیش مشاور و‌ روانپزشک رفتی؟

به سمت بیکران‌و فراتر از آن✨                                                   زنانی که پای دویدنشان را بریده اند دخترانی به دنیا می اوردند که بالی برای پرواز دارند🧚🏼‍♀️                                                             غروب های زیبا ...نیازمند اسمان های ابری هستند🪐🌤                   به زودی میام تاپیک موفقیتامو‌‌میزنم🌈

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چشم با هم صحبت میکنیم  امیدوارم به نتیجه مطلوب برسیم. اما متاسفانه الان بنده زیاد نمیتونم آن ب ...

ممنونم، کی کمکم میکنید،

خواهش میکنم ازتون،

واقعا درمانده شدم، حتی توان انجام کارهای روزمره رو هم به سختی دارم، از الان غم سال تحصیلی جدید و دارم،

هر مدرسه‌ای رفتم نتونستم بمونم، همه جا شلوغه، همه کلاسها بالای ۳۵ تا شاگرد دارن و پر سر و صدان،

حتی از فکرش هم سردرد میگیرم و ترس میاد تو جونم، آب دهانم راه میفته و باز چشمام خمار میشه حالت خواب‌آلودگی بهم دست میده

🌻🍃💕

[QUOTE=241577541]اگه میشه کمکم کنید، مشکلم درمان داره؟[/QUOTEچشم باهم صحبت میکنیم .

قبلا یه مورد تقریبا مشابه بوده 

ولی یکم متفاوت بود .

اون مشکلش حل شد .

اون میگفت وقتی  صدای ناگهانی  مثل افتادن یه چیزی مثلا بشقابی رو سینگ ظرفشویی نیفته 

تا خواسته چشاش می‌بنده دستاشو میزاره روی گوشاش دوست داره داد بزنه همه چی را بشکنه .

اون درست شد .

امیدوارم  مشکل شما هم مرتفع بشه 

هرکه شد محرم دل  در حرم یار بماند
بله داروهای اعصاب و سیتالوپرام و اینا بهم داد

عزیزم‌پس فقط خودت میتونی به خودت کمک‌کنی

من فکر میکنم شما خیلی به یه چیزی فکر میکنی و‌ مدام‌ تو ذهنت خودخوری میکنی بعد همین باعث‌میشه سروصدا اذیتتون‌کنه‌منم‌گاهی اینطوری میشم‌وقتی ذهنم درگیره و‌دارم فکر میکنم

به سمت بیکران‌و فراتر از آن✨                                                   زنانی که پای دویدنشان را بریده اند دخترانی به دنیا می اوردند که بالی برای پرواز دارند🧚🏼‍♀️                                                             غروب های زیبا ...نیازمند اسمان های ابری هستند🪐🌤                   به زودی میام تاپیک موفقیتامو‌‌میزنم🌈
[QUOTE=241577541]اگه میشه کمکم کنید، مشکلم درمان داره؟[/QUOTEچشم باهم صحبت میکنیم . قبلا یه مورد تق ...

من تازگیا یکم اینجوری که میگید شدم،

مدت کوتاهیه،

خودم حس میکنم بیماری یا چیزی که درونم هست انگار پیشرفت کرده و انگار یه مرحله بعد داشته مثلا، که من رفتم و وارد اون مرحله بعده شدم،

انگار ناخوداگاهم به شدت  دچار ترس میشه و درونم یه گاردی میگیره و یه حالت دفاعی از خودم میخوام نشون بدم، برا همین باید یه چیزی رو پرت کنم یا بشکنم تا اروم بشم،

🌻🍃💕
من تازگیا یکم اینجوری که میگید شدم، مدت کوتاهیه، خودم حس میکنم بیماری یا چیزی که درونم هست انگار پ ...

نگران نباشید 

به احتمال خیلی خیلی زیاد  خیلی ساده حل میشه .

هرکه شد محرم دل  در حرم یار بماند