2777
2789

واقعا از دوستانی که تو تاپیک قبلی بودن میخوام که بیان و بهم بگن که دقیقااااااا چه چیزی توی اون پیاما بود که زدید تاپیک رو ترکوندین؟؟

اگر فکرکردین تبلیغاتیه بهم میام میدادین و میگفتین فلانجایی که نوشتی تبلیغه

شماها که دیدین من کلا هیچ تاپیکی ندارم باید اینم متوحه میشدین که اولین بارمه کلا نه اینکه بزنید بترکونید!!

بعضی کاربرا میان از دعواشون با هما عالم و ادم میذارن.از خیانتا از هرچیز مسخره ای اونوقت من یه سوال پرسیدم که ایا بگیرم یا نه زدید ترکونید

حداقل قبلش بهم میگفتید اینجای حرفت تبلیغه پاک کن و اگر من پاک نمیکردمش شماها گزارش میزدین.

اگر نمیترکونید توی پستا واربریم رو چارتا کلام حرف بزنم!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوم تایپک🤔

تاپیکمو عزیزانی که فکر کردن من اومدم که یا جایی رو معرفی کنم زدن ترکووووووندن

بعدشم گفتن خوشمون اومد از روشت!!!!!!

نی نی یار ترکونده

خب از بس اومدن گفتن اره این فلان تاپیک تاپیکش معرفیه کلا کاربریم هم پرید!!!!!!

اصلا فکرشو نمیکردم که اینجوری کنن

عیب نداره بیخیال 

بابا اخه از این واقعا اعصابم خورد میشه که اول کار تا اومدن گفتن معرفیه معرفیه

اخه خواهرمن.دوکلام رو بخون تااخرش ببین من چی میگم بعد شروووووع کن به نوشتن این کلمه

اینجا همینجوریه همه که نه ولی بیشتریابی اعصاب پرخاشگر

واقعا واقعا از ۲۰ نفری که اومدن پیام گذاشتن ۱۵ تاشون گفتن معرفی

هی میگم چرا میگید معرفی میگن ارررره روشاشون به روز شده!ای کاش معرفی بود واثعا سود میبردم خودم😐

نی نی یار جااااان بیا و به من بگو که چراااااااا؟؟؟من حتی با گوشی خودمم کلا نمیتونم وارد بشم

گوشی شوهرمو برداشتم بی انصاف