2777
2789

اینو به دکترش گفتم که دور ناف رو مطمئنم نمیذاره...گف ایرادی نداره برا بازو و رونش بزن...

خدای خوبم بابت تموووم مهربونیات ممنون😘😘🥰.تنهام نذار من از تنهایی خیلی میترسم🤲🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر بردین ؟نمیشع مارو هم راهنمایی کنید

چن ماه بردم مکمل و تقویتی داد ولی روی رشدش زیاد اثر نداشت بعد تشخیص دادن که آمپول هورمون رشد رو براش تجویز کنن ب مدت۶ماه بعد ازاون نتیجه رو ببینن ممکنه تمدید کنن۶ماه دیگه و...

میدونی قد 80 درصد ژنتیک هست؟  در مورد این آمپولا بخون عوارض زیادی دارن ها. توی نت نوشته بود ن ...

ب هرحال داروها همه ممکنه عوارض داشته باشن.حتی یه استامینوفن ساده...توی اطرافیان ودوستان دیدم تزریق کردن ...تشخیص دکترش این بوده توکل بخدا انشاالله خطری براش نداره

خودم خیلی استرس داشتم وکلی پرس وجو کردم...تو نینی سایت هم خیلیا استفاده کردن ونظراتشونو خوندم بادکترم حرف زدم متقاعدم کرد که مشکلی نیس.دیگه توکل بخدا

خودم خیلی استرس داشتم وکلی پرس وجو کردم...تو نینی سایت هم خیلیا استفاده کردن ونظراتشونو خوندم بادکتر ...

خیالت راحت . عوارضش برای کسی که هورمونش کم ترشح شده خیللی کمه

خدای من خدای معجزه هاست .