2777
2789
از دکترش نمیتونید بپرسید؟

رفتم مطب یادم رف بپرسم...چن بارم بعدش زنگ زدم همش مشغوله یا برنمیدارن

خدای خوبم بابت تموووم مهربونیات ممنون😘😘🥰.تنهام نذار من از تنهایی خیلی میترسم🤲🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت به دکتر پیشنهاد دادی یا پیشنهاد دکترش بود ؟قدش از حد معول کوتاه تر هست ؟

نه خودشون گفتن...اخه یه مدت با مولتی ویتامین های مختلف ومکمل ها پیش بردیم ولی نتیجه نداد

عزیزم رون که خیلی بیشتر درد داره

نامیرا هستم🖤 کاربر kimsoli قدیمم به طرز وحشیانه ای کاربریم پاک شد😐🙄 این سومین کاربریمه ،به کدامین گناه؟! همون دانشجوی طب ستتی خودتونم😁 ، عاشقانه ای در قلب اورشلیم 💜 اهل بحثم گفتم بدونی🤐🌹صمیمانه🙌🤝 روانشناسی میخونم 🤍‌ عقده داشته باشیم ! عقده داشتن نیمی از راه موفقیته انیشتین هم عقده دیده شدن داشت!♡ توماس ادیسون هیچوقت نتونست درست تحصیل کنه ، اون خانواده درست و حسابی نداشت ، ولی عقده دیده شدن داشت محمد رضا علیمردانی اون نمیتونست حرف بزنه و الان دوبلوره !!! اون عقده شنیده شدن داشت برای همتون عقده های قشنگ و ارزو میکنم💖 __ namira
امپولش درد داره ؟

نه اصلا...سر سوزناش خیلی ریزه...ولی خب ب هرحال بچه کمی میترسه اولش 

سلام عزیزم بله دکتر گفت باید همه ی نقاطی که گفتن باشه

من حدود یه ماهه براش تزریق میکنم کلا دوسه بار بازوهاشو گذاشته.بقیه ش ران....🥺🥺یعنی بی تاثیره؟؟

باید همه جا باشه . دستها پاها و .... چرخشی باشه

🥺🥺حدود یه ماهه فقط چن بارش برا پشت بازو بود یعنی بیخودی زدم؟؟

وزن وقتش کمه؟چرا دکتر داده ؟ آزمایش هم گرف ؟آخه منم نگران بچمم

آزمایش تیرویید گرف و درمورد بیماریهای مختلف پرسید که ببینه علائمی داره یانه ک خداروشکر نداشت دبگه ازمایش اونارو نگرف

عزیزم رون که خیلی بیشتر درد داره

میگه دستام گوشت کمی داره رونم تپلتره دردش کمتره😅

ببخشید شما شربت مکمل هم بهش میدین ؟ 

ماه قبل میدادم .الان دیگه تموم شدن  نه.البته گف باید همزمان شربتایی هم بخوره گف ماه بعد ببرم ...

میگه دستام گوشت کمی داره رونم تپلتره دردش کمتره😅

الهیییی خدا حفظش کنه

نامیرا هستم🖤 کاربر kimsoli قدیمم به طرز وحشیانه ای کاربریم پاک شد😐🙄 این سومین کاربریمه ،به کدامین گناه؟! همون دانشجوی طب ستتی خودتونم😁 ، عاشقانه ای در قلب اورشلیم 💜 اهل بحثم گفتم بدونی🤐🌹صمیمانه🙌🤝 روانشناسی میخونم 🤍‌ عقده داشته باشیم ! عقده داشتن نیمی از راه موفقیته انیشتین هم عقده دیده شدن داشت!♡ توماس ادیسون هیچوقت نتونست درست تحصیل کنه ، اون خانواده درست و حسابی نداشت ، ولی عقده دیده شدن داشت محمد رضا علیمردانی اون نمیتونست حرف بزنه و الان دوبلوره !!! اون عقده شنیده شدن داشت برای همتون عقده های قشنگ و ارزو میکنم💖 __ namira