2777
2789

کسی می‌شناسید در کنار بارداری و بعدش زایمان برای دکتری خونده باشه و دانشگاه قبول بشه؟

من شاغل بودم و شهر غریب،بعد از بارداری از ماه ۶دیگه  سرکار نرفتم 

به نظرتون الان برای آزمون دکتری بخونم ،با وجود شرایطم و زایمان و بچه داری شانس قبولی دارم؟

نمیتونم بیکار بشینم

امضا ندارم،انگشت ميزنم  

۳۰ساله

بچه

کنکور

قبولی پزشکی

البته سال سوم قبول شد

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم میخوام ارشدمو ازاد بخونم شما میدونی کلاساش معمولا چندشنبه هاس؟اخه شاغلم فقط پنج شنبه جمعه ...

ارشد دانشگاه آزاد پنجشنبه و جمعه ها فقط کلاس داره

خیلی خوبه حتما بخون

امضا ندارم،انگشت ميزنم  
سلام عزیزم شما سفری دادید یا آمینو؟؟؟ منم شرایطم مثل شماست

سلام گلم.من آمینوسنتز دادم

با شناختی که از خودم دارم،سل فری چون۹۸درصد بود خیالم راحت نمیشد

آمینو سنتز که جواب۱۰۰درصده انجام دادم

امضا ندارم،انگشت ميزنم  
مرسی عزیزم برام دعا کن منم ریسکم بالاست

اصلا نگران نباش

همه اینا فرمالیته است که فقط تو دل مامانا خالی بشه و یه چند میلیونی به حساب سودجو ها واریز بشه

بهت قول میدم سالم سالمه

ریسک چنده؟

امضا ندارم،انگشت ميزنم  
اصلا نگران نباش همه اینا فرمالیته است که فقط تو دل مامانا خالی بشه و یه چند میلیونی به حساب سودجو ه ...

یک به هشت

ان تی ۲.۳۵ بود

بچه دومم هست

سنم ۳۶

وزن اولیه۶۷.وزن هدف ۶۰. وزن فعلی ۵۹ شدم.هوووراااااا  
اینا فقط احتمالاته نگران نباش چیزی نیست آمینو میدی یا سلفری؟

موندم

چهارشنبه وقت گرفتم برا آمینو و مشورت با پرینالولوژی

وزن اولیه۶۷.وزن هدف ۶۰. وزن فعلی ۵۹ شدم.هوووراااااا