2777
2789

اول خودم بگم  

مهمون اومد خونمون حال بچه ش خوب نبود رو فرش بالا آورد دیدم بدو بدو اومد سینی و قاشق برد ریختشون تو سینی      انقد حالم بد شد که فقط عوق میزدم بعد بهش پارچه دادم گفتم با این پاکش کن(که همونو بندازم بیرون) اونم پارچه رو برد بعد چند دقیقه دیدم پارچه خشک تو آشپزخونه ست گفتم عزیزم پاکش کردی ؟گفت نه بابا با اسکاچ کشیدم تمیز شد  دوباره رفتم برا عوق بعدی 

رفت و گذشت شب شد یهو دیدم داد زد فلانیییی(اسم پسرش)برگشتیم دیدیم پی پی پسرش از پوشک بیرون زده و یکم رو سرامیک آشپزخونه ریخته      دیگه این تیر خلاص بود بعدم گیر داده بود که با اسکاچ پاک کنه باز همون پارچه رو دادم گفتم با همین پاک کن میندازمش دور که خداروشکر اینبار همینکارو کرد خلاصه اون شب به یاد ماندنی شد  

حالا شما

هر روز غرق این تبم اما برای یک شبم این درد تکراری نمیشه💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زنداداشم خونه ما بچه رو عوض کرد ولش کرد رو زمین تا بره ۲سال بعد پوشک بیاره بچه کل فرش رو پی پی کرد بعد قاشق داشتن برمی‌داشتند میگفتن هم نگو 😐😐

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام

اینکه من شهر تفریحی و دور هستم

انتظار دارن از ۲ ظهر تا ۱۲ شب با اینا توی پاساژ ها و شهر بچرخم بعدم میایم خونه معجزه کنم ۱۰ دقیقه ای شام اماده باشه

که گشنشونه

هرچی هم میگم لعنتی ها شما برید بچرخید من نمیام قبول نمیکنن