2777
2789

قلبم پر درده

دخترم ۹ ماهشه

بعد ۸ سال بچه دار شدیم

۲۷ روزه دخترمونو ندیده

۲۳ روزه که خونه مامانمم ، گفت از خونه برید حتی نمیام بچه مم ببینم شما تو خونه باشین

خونه مامانم روستاست

شرایط سخته

همش آب قطع میشه

برق میره

گرمه

دکتر نداره

لوازم ضروری بچه همه چی نیست ، اگرم باشه باید بریم یه روستای دیگه 

منو شوهرم عاشق هم بودیم بدون هم جایی نمیرفتیم وابسته هم بودیم ، اون همه چی برام فراهم میکرد اگه میخواستم ، منم با داشتن و نداشتنش میساختم و فقط ازش عشق و‌ محبت میخواستم پول برام مهم نبود خیلی دوسش داشتم...

پست بعدی ...

منو شوهرم عاشق هم بودیم بدون هم جایی نمیرفتیم وابسته هم بودیم ، اون همه چی برام فراهم میکرد اگه میخواستم ، منم با داشتن و نداشتنش میساختم و فقط ازش عشق و‌ محبت میخواستم پول برام مهم نبود خیلی دوسش داشتم

اما از اول ازدواج متوجه سرد بودنش شدم، ولی تا دوسال بهتر بود 

۷ ساله دارم با سرد بودنش میسازم

من گرمم

انقدر درگیری هامون بالا رفت و اون ( درد و حرف ) منو نفهمید که برای اولین بار بعد بیشتر از ۸ سال الان قهرم، البته اون گفت برید

کسی مثل من بوده؟

بخدا دیگه توان برام نمونده

هم نیاز دارم و همش دارم تحمل میکنم خودتون فکر کنید ۸ سال تحمل کنی

هم اینکه بجای درک کردن من منو مقصر دعواها میدونه و نمیخواد بفهمه که مشکل اون باعث عصبانیت و بدخلقی من شده (البته با آروم حرف زدن هم درکم نکرد)

آخرش از دست عصبانیت های من و قهر بودنم تو خونه گفت برو

اینم بگم هم قبل بچه دار شدنم خیانت کرد ( چت هاشو با چند زن دیدم)

هم بعد بچه دار شدن 

هر بارم قسم خورد تکرار نمیکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رابطه مون خیلی کمه 

بخاطر رابطه قهری؟ 

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

چطوری هم سرده هم میتونه خیانت کنه😐

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐