2777
2789
عنوان

با شوهرم سر سرد بودنش داره کارم به طلاق میکشه با بچه ۹ ماهه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 18639 بازدید | 298 پست
خب من  گفتم  اخلاق  عملکرد   اندام  عملکردت  خوبه  خداروشکر&n ...

عملکرد و اندام و چهره م خوبه

ولی خب اخلاق حقیقت زود عصبی میشم و زودرنجم

اما خب در مقایسه با سال های اخیر خیلی کمتر بودم

از وقتی میدیدم رابطه مون چقدر کمه و دارم سمت گناه کشیده میشم

از وقتی بقیه رو میبینم و مقایسه میکنم

از وقتی بهم فشار میاد

از وقتی دغدغه های فکریم چقدر زیاد شده

از وقتی حتی اقدام ب بارداریام فقط رابطه داشتم اونم گاهی نمیشد ( حتی بخاطر تنبلی تخمدانم اون ماه چقدر قرص شیمیایی و آمپول زده بودم) اما اون ماه ها نمیشد

و 

...

خیلی از این مسائل باعث بیشتر شدن اخلاقی بدم شد

و حقیقتا خیلی وقتا به روش آوردم

چون میدیم من کم نزاشتم هیچ وقت

چون میدیدم چقدر بی تفاوته نسبت به من

اصلا اصل اختلاف ما سر این موضوع رابطه سر اینه که اگرم مشکل جنسی داره چرا منو درک نمیکنع و حقو بهم نمیده

چرا این همه سال به فکر نیفتاد و به فکر من و نیازهام نبود چون حرف منو نمیفهمه عصبی میشم

چون میگه من مقصرم

اون بی تقصیر

قشنگه نه ؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عملکرد و اندام و چهره م خوبه ولی خب اخلاق حقیقت زود عصبی میشم و زودرنجم اما خب در مقایسه با سال ها ...

اینجور ک متوجه شدم سما جدای از همه بداخلاقیات  بهش سرکوفت میزنی  ک نمتونه  راضیت کنه  و ...هییچچ مردی  حتی اگر یقین داشته باشه  جلو زنش  ب زبون نمیاره  ک نمتونه. مردها  اوج قدرتشون در  رابطس  تو میخای  اقرار کنه ضعیفه و ناتوان  .شوهرت اگه هر روز بگه اشپزیت افتضاحه  چیکار میکنی   

درضمن چندبار گفتی روابط دیگران   شما  مگه میدونی بقیه جقدر موفق اند  . مگه خودت  دیدی. کی اومده برات  تعریف کرده..حتما  پیش همسرتم  گفتی  بقیه  رابطشون خوبه ما نه.تمام این  حرفا  سمه  ک خودت وارد زندگیت  کردی 

مردها   متنفرن از مقایسه  ولی بااین حرفات  اونو مقایسه مردی و لهش کردی  اما خودت  متوجه  نیستی.

شوهرت  حس  تایید  و  تشویق و احترام  میخاد ک میره سراغ دیکران

خواهرم سرد بودن که قهر نداره  فقط باید به تغذیش توجه کنی ،اینقدر گرم میشه که فرار میکنی از دستش،

مغزیجات پسته فندق اینا روزی یه مشت بخوره ،تخمه کدو ،پیاز ،نخود ،مطمئن باش خوب میشه ،گلاب خوبه

جان را چه خوشی باشد بی صحبت جانانه.....

اسی ببخشیدا ولی از حرفات فهمیدم شوهرت قوای جنسی درست حسابی نداره یعنی مرد هاتی حساب نمیشه پس چرا خیانت میکنه وقتی اون پایینی تعطیله؟

تحقیرش کردی تو این مدت اینجوری خودشو خالی میکنه، یا نکنه فقط واسه تو هات نیست؟

قشنگیش به همینه خدا بهت نمیگه یهو غافلگیرت میکنه ...
سرد شده همشششششش دعواست کل ساختمون هم فهمیدن کل فامیل فهمیدن من اصلا عارم می امد کسی بدونه دو ...

خوب عزیزم تحمل کن این جوری زندگی اون بچه رو هم نابود میکنی اگه نمیتونی طلاق بگیر برو بایکی که مثل خودت گرمه ازدواج کن این که دیگه هر روز دعوا درست کنی خوب نیست

اینجور ک متوجه شدم سما جدای از همه بداخلاقیات  بهش سرکوفت میزنی  ک نمتونه  راضیت کنه ...

عزیزم من بعد ۷ سال به روش آوردم

این هفت سال چرا درست نشد؟

چرا درکم نکرد؟

من که این همه سال سکوت کردم چرا بدتر سد؟

اگه من این حرفا رو بالاخره بهش زدم تازگیا بوده

ولی مشکلات اون خیلی ساله

باید درست میشد یا نه؟

خواهرم سرد بودن که قهر نداره  فقط باید به تغذیش توجه کنی ،اینقدر گرم میشه که فرار میکنی از دستش ...

عزیزم والا همیشه چایی هامون دارچینیه

شوهرم به مدت چند سال هررروز دمنوش میخورد که گرمن

، همیشه همیشه همراه غذاهاش پیاز میخوره حتی الان

تاثیر نداره

دکتر رفت میگفت هورمونام بالا رفته و دکتر گفته از استرسه ، در صورتی که من از اول ازدواج متوجه شدم آنچنان گرم نیست

و به مرور بدتر شد

زندگیمون هم نرماله استرس چرا

حتما یه مشاور برید باهاش صحبت کنه راضی بشه بره دکتر و خودش رو درمان کنه مشاور بهش میگه ک همسرت چه نیازهایی داره با خودتم صحبت میکنه عصبانیتت  رو کنترل کنی

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....
اسی ببخشیدا ولی از حرفات فهمیدم شوهرت قوای جنسی درست حسابی نداره یعنی مرد هاتی حساب نمیشه پس چرا خیا ...

نه مطمئنم کلا گرم نیست

از شب اول اه عسل که تنها شدیم متوجه شدم

دو‌سالی خوب بود بد نبود ولی بعد اون خییییلی افت کرد و ادامه داره هنوز که هنوزه و داره بدتر میشه

البته تو این ۸ سال من یکی دو ساله ب روش آوردم اونم وقتی که دیگه از حرص منفجر شدم 

یه کاربری چیز جالبی گفت 

گفت همسرم ضعف در رابطه شو از طریق چت با دیگران خالی میکنه

خوب عزیزم تحمل کن این جوری زندگی اون بچه رو هم نابود میکنی اگه نمیتونی طلاق بگیر برو بایکی که مثل خو ...

عزیزم مگه جدا شدن با کلی سال که جوونیت رفته راحته؟

جدا شدن با کسی که هنوزم دوسش داری مگه راحته؟

جدا شدن با بچه ای که آرزوهای بزرگ و قشنگ داشتی اونم با وجود پدر و مادر در کنار هم مگه راحته؟

و...

دوس دارم درست شه و دارم نابود میشم

نه مطمئنم کلا گرم نیست از شب اول اه عسل که تنها شدیم متوجه شدم دو‌سالی خوب بود بد نبود ولی بعد اون ...

اره منم همین حدسو زدم فکر کنم پیش شما مردونگیش زیر سوال رفته و احساس سرخوردگی داره کاش یکم باشما همکاری میکرد برای معالجه و درمانش تلاش میکرد حیفه خدا یه بچه و یه زن خوب داده باشه قدرشناس نباشه تاکی میخواد با این وضع ادامه بده، مطمئنا خودشم حس خوبی نداره در عذابه 

قشنگیش به همینه خدا بهت نمیگه یهو غافلگیرت میکنه ...
حتما یه مشاور برید باهاش صحبت کنه راضی بشه بره دکتر و خودش رو درمان کنه مشاور بهش میگه ک همسرت چه نی ...

میاد بگم

ولی من فکر میکردم بجز خودش کسی حلش نمیکنه و درست شدنش با خداست

آخه  دو‌سه ماهه دکتر رفته عوض نشده هیچی

اره منم همین حدسو زدم فکر کنم فپیش شما مردونگیش زیر سوال رفته و احساس سرخوردگی داره کاش یکم باشما همک ...

بخدا همه جوره با هم خوب بودیم

ولی این مشکلش رو قبول نداره 

نه که بگه

اصلا ب زبون نمیاره 

حق نمیده بهم

میگفت مشاور بریم ولی گفتم تو حرف واضح منو قبول نمیکنی و نمیفهمی میخوای به حرف مشاور گوش بدی