2777
2789

پدرم اعتیاد داره، خاهرم اعتیاد داره،شوهر بی‌شعور تر از خودشم اعتیاد داره، چنتا بچشو ول کنه ب جون ما

همش ازمون پول میخان

تو خونه هیچی آرامش ندارم، در طول روز 4ساعت وسط روز خونم ک همون کافیه برا گند زدن ب اعصابم

این وسط من و مامانم و داداشام ک سالمیم داریم میسوزیم، همه جونیم رف

مامانم میگه ازدواج کن برو راحت بشی، خاستگارم زیاد دارم، همه بیرون میبیننم فک میکنن اوضاع خوبه

اما کدوم خانواده سالمی میاد دختر اینجور خانواده بگیره، استاد دانشگام اصرار داشت ک بیاد، گفتم ن

همش تعریف می‌کرد، شما با اصالتی، اینجوری اونجوری، اما از دلم خبر نداش فقط سر ترس اینکه آبروم جلو بقیه نره، ب همه موردای خوبم ن میگم

با ی نفر هستم ک اون از اعتیاد بابام خبر داره و گف مهم نیس، امااونم معلوم نیس ب ازدواج برسه یا ن

انقد ک حرص و جوش میخورم،آب شدم، شدم شبیه ی بچه دبستانی با 26 سال سن

اومدم ی جا کار میکنم ک فقط تو خونه نباشم

ماهی 2500میده،با این پول توانایی جدا شدن از خونوادرو هم ندارم، ن میشه اجاره خونه بدم، ن اینکه خرجمو بدم

موندم چیکار کنم، از لحاظ روحی خیلی روم فشاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خواهرت و شوهرش به تو ربطی ندارن درباره پدرتم اصلا نیازی نیس به طرف چیزی بگی‌. 

تو موردای خوبتو رد میکنی بعد رفتی نسیه را چسبیدی؟

چرا بهش گفتی پدرت معتاده؟

کارت اشتباه بوده

فقط عزیزم برای خلاص شدن از این وضعیت به هر موردی هم بله نگو که از چاله بیای بیرون بیافتی تو چاه

ن ازین لحاظ حواسم جمعه

واسه ازدواج عجله ندارم، ینی بخاطر خودم میترسم ازدواج کنم و پشتم حرف باشه ک خانواده درستی نداش😢

بیشترهدفم اینه مستقل بشم و جدا بشم ک اونم ب لطف وضعیت اقتصادی الان شدنی نیس😭

عزیزم خواهرت و شوهرش به تو ربطی ندارن درباره پدرتم اصلا نیازی نیس به طرف چیزی بگی‌.  تو موردای ...

خودش میدونس

ینی قبل این طرف با ی نفر بودم ک خیلی همو می‌خواستیم، خانوادش فهمیدن بابام اعتیاد داره کشیدن عقب😭

اینی ک الان باهاشم رفیق عشق قبلیمه ک اون پیشش درد و دل کرده بوده،دلیل جداییمونو گفته بوده، برا همین میدونه 

همه ک این درکو ندارن میگن پدرش معتاده تو فامیل باعث سرافکندگیه😢

ب کسی نگو ک پدرت معتاده .خانوادتو خراب نکن .بعد در ضمن چون این شرایط رو داری باید با کسی ازدواج کنی ک خیلی عااشقت باشه و از اون پسرهای بی سرو زبون باشه بهتره در این شرایط حتما قبل از ازدواج طرفت رو بشناس من این مردها رو میشناسم منتظر ی سوژه از خانواده طرف هستن البته نه همه شون .ولی فعلا استقلال مالی داشته باش سعی کن حالا پدرو برادرت یا هرکی هستن قبل ازدواجت باهاشون صحبت کن ک برن مرکز ترک اعتیاد حتی اگه بخاطر خودت هم ک شده 

ب کسی نگو ک پدرت معتاده .خانوادتو خراب نکن .بعد در ضمن چون این شرایط رو داری باید با کسی ازدواج کنی ...

الان پسر بی سرو زبون پیدا میشه مگه 

با اونی ک بودم همه جوره میخاستم، ک خانوادش مجبورش کردن جدا بشه ازم

بعد دو سال برگشت اما خانوادش براش یکی دیگرو گرفتن، گف بخاطر مهریه نمیتونم طلاقش بدم، بیا باهم فرار کنیم بریم

اما نتونستم، متاهل بود، چجوری ی دختر دیگرو فدای خودم و بی عرضگی بقیه میکردم