2777
2789
عنوان

23 سالمه.هنوز دانشگاه نرفتم😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 5165 بازدید | 133 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیام نور آینده داره؟؟

بهتر از این همه منتظر موندنه 

مدرک مدرکه در کنارش اگه مهارت داشته باشی جواب میده برات

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
سلام خوب چرا نمیخونی علتش چیه ی بار با انگیزه بشین بخون ب جای این حرفا من سال بعد کنکور میدم اگه دوس ...

احساس میکنم سنم بالا رفته😭 افسردگی دارم یه شدت.

و اینکه کنکورم هر سال داره سخت تر میشه،، اعتمادبنفس منم داغونه😭😭

عزیزم منم چهار بار کنکور دادم فقط پرستاری آزاد قبول میشدم هزینش رو نداشتیم برم 23 سالم بود که رفتم دانشگاه پیام نور مدرک گرفتم الآنم دارم واسه آزمون میخونم هیچوقت امیدتو از دست نده 

پیام نور آینده داره؟؟

ولا من دور و برم هرکی بگی رفته دولتی و لی الانم بیکاره 

اصلاً درس ملاک کار نیست که🤷‍♀️

هرلحظه که تسلیمم درکارگه تقدیر/آرام‌تر از آهو، بی باک ترم از شیر 🌿هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر /رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر 🌿                                                                                                         در قیامت ، عابدی را دوزخش انداختند.                                  هر چه فریادش، جوابش را نمی پرداختند.                             داد  میزد خوانده ام هفتاد سال، هرشب نماز.                      پس  چه شد اینک ثواب ِآن همه رازونیاز.                          يك  ندا آمد چرا تهمت زدی همسایه ات.                              تا شود اینگونه حالت، این جهنم خانه ات.                               گفت. من در طول عمرم گر زدم یک تهممتى.                        ظلم باشد زان بسوزم، ای خدا کن رحمتی.                      آن ندا گفتا همانکس که زدی تهمت براو.                          طفلكى  هفتاد سال، جمع کرده بودش آبرو
احساس میکنم سنم بالا رفته😭 افسردگی دارم یه شدت. و اینکه کنکورم هر سال داره سخت تر میشه،، اعتمادبنف ...

من کارشناسی گرفتم امسال.سال دیگه دوباره میخام کنکور بدم برا پزشکی .منم ۲۳سالمه ولی فک نمیکنم دیر باشع

این چ حرفیه ببین من متولد ۷۵ ی بار کنکور دادم و دانشگاه رفتم ولی دوست دارم رشته ک میخام بهش برسم بعد چند سال دوری از دانشگاه دوباره میخام شروع کنم بی انگیزه نباش