2777
2789
عنوان

23 سالمه.هنوز دانشگاه نرفتم😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 5165 بازدید | 133 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرم سه سال پشت کنکور بود آخر سر رفت آزاد الانم معلمه اونم رسمی!! خداروشکر

منم ۱۴۰۰ کنکور دادم امسالم نمیدم

موندم واسه ۴۰۲ ک میشه ۳ سال😕

روحیش چطور بود تواون ۳ سال؟

اندر احوالات ماناگفته هاست..خاموشم و[ غم ] دراستخوانم میگدازد.....🖤🥀

دانشگاه رفتن مهم نیس :)

مهم رشته ای هست ک میخونی و علاقه ای ک داری :)

و اینو بدون...

مهم نیس نتیجه چی باشع

تو ازونایی ک قبول نشدن و پا پس کشیدن رفتن ی رشته دیگه خوندن قوی تری :)

کاربر اقا :/

دانشگاه قبول شدنو همه میتونن انجام بدن مهم اینه رشته خوب و بازار کار دار قبول شی اگه هدفت صرفا دانشگاه رفتنه برو پیام نور و رشته های بدون کنکور چه کاریه خب 

/اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکهبه سادگی دارم تورو نادیده میگیرم😊👌/باب اسفنجی: میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه....پاتریک: دیگه ساده نباش؛راه راه باش🙂✌/ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل...»زندگی یعنی همین🤗🤍/هیچ چیز تو دنیا نمیتونه ذات آدمارو تغییر بده همونطور که هرچقدر به سیر سس بزنی بازم مزه سیر میده😏🤙/بخندو شاد باش، شایسته‌ی ماه نیست که غمگین باشه🥰♥️ #خوبیا_برمیگرده🤍😉

2  راه بیشتر نداری یا مثل ادم می خونی امسال قبول میشی  منظورم ۱۴۰۲ یا برو حرفه ای یاد بگیر دانشگاه رفتن زمانی ارزش داره که رشته ی درست و حسابی بخونی وگرنه نخونی بهتره چون تهش فقط باید مدرکتو قاب کنی 

بیخیال برو ازاد یا پیام نور بدون کنکور وقتتو تلف نکن

ببخشید گلم

ثبت نام دانشگاه آزاد بدون کنکور ب چ صورت هست؟

بنده تیر ماه کنکور دارم ...اگر قبول نشدم

بعداز اعلام نتایج باید ثبت نام کنم یا نه؟

ممنون میشم کمکم کنید

پیام نور آینده داره؟؟

برو معامله گری بازارهای مالی رو یاد بگیر بهت قول میدم اگه خوب یاد بگیری میزنی رو دست هرکی رفته دانشگاه در عرض ۵ سال به اندازه ی ۲۰ سال پیشرفت میکنی

در زندگی یاد گرفتم: با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند😏با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند🙄از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود😏و تنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم🙄و سه چیز را هرگز فراموش نمیکنم:۱-به همه نمیتوانم کمک کنم۲-همه چیز را نمیتوانم عوض کنم۳-همه من را دوست نخواهند داشت(فدای سرم😊)