2777
2789
عنوان

شما برا بچه هاتون شارژی خریدین؟

500 بازدید | 42 پست

موتور یا ماشین شارژی گرفتید؟

قصدم اینه که موتور شارژی بگیرم،که وقتایی که میریم پارک،بذاریمش توی ماشین مون تا اونجا ببریم بعد بچه تو پارک بازی کنه،ماشین شارژی بدیش اینه که توی ماشین جا نمیشه،

حالا نمیدونم چرا همه میگن نگیر!

نظر شما چیه

اگ پولشو داری بخر

پسر من همیشه دوست داشت داشته باشه ولی نتونستم براش بخرم متاسفانه 

خدا عشق و نور و زیباییست 🖤 ای عشق مرا دریاب🖤 رفیق اگر دلت خواست برادرِ پرکشیدم رو مهمونِ صلواتت کن🖤🖤🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که نگرفتم هروقت دلشون خواست برم پارک بازی کنن

مستاجرم جای خودمون نیست چه برسه وسایل اضاف و جاگیر هم بگیرم

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

ماشین شارژی گرونه وجا میخاد اگر جای نگه داریش رو داری بخر 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

آره موتور شارژی خریدم براشون ولی الان بی استفاده مونده وسط هال  

مرا به خانه برگردانید 🌔بدنم مهلکه ی شیهه ی شلاق شد 🪐من اگه خسته شبیه تن ایـران بودم ، من اگه لحظه ی پـایـانی انسان بودم ، خاطـرات تـو منو زنده نگه داشته هنوز..!!! منو از این غَـم جاودانه آزاد کن .... ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمـتر رنــج ببریم !!! هرکجا مرز کشیدند ، بیا پُـل بزنیم ❣️.            خواستم آسمان باشم ، مُنـجی شهر نیمه جـان باشم ، آشیان پرنـدگان باشم ، با همین دست خـالی و سَردم :)) لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️

اره تولد ۲سالگیش همسرم واسشماشین شارژی گرفت.پسرمن تو خونه سوار میشه الان سه سالو خورده ایشه.تاحالا بیرون نبردم اما خب هم دسته داره هم دوتا چرخ کوچیک واسه حمل کمک کنندست.ولی تو ماشین بسختی جا میشه

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

شوهرمن دوس داره بگیره من دوست ندارم انقد بچه اسباب بازی داره جا نداریم هی با اسباب کشی هم باید بکشیم اینور اونور 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند