2777
2789
عنوان

شما برا بچه هاتون شارژی خریدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما گرفتی؟ جا دارم،میگن زود خراب میشه،باتری میخوابه و این حرفا،شما اطلاع ندارین؟

نه من نگرفتم جاش رو نداریم اما پسر خواهرم داشت فکر کنم تا چند سال استفاده کرد نمیدونم کی خراب شد 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

ینی اصن استفاده نکرد؟ خب چرا نمیبریش پارک سوار شه؟

چرا استفاده کرد اوایل می بردیمشون پارک بعد دیگه نبردیم چون خیلی سخته جابه جا کردنش تو ماشین تو صندوق بزور جا میشه باید ببندیمش تا برسیم 

هوا هم گرمه شارژش هم یه ساعته تموم میشه 

الان مونده وسط هال  فقط رو فرش اجازه داره باهاش بازی کنه چون رو سرامیک  چرخاش سرامیک  ها رو خراب می‌کنه . 

مرا به خانه برگردانید 🌔بدنم مهلکه ی شیهه ی شلاق شد 🪐من اگه خسته شبیه تن ایـران بودم ، من اگه لحظه ی پـایـانی انسان بودم ، خاطـرات تـو منو زنده نگه داشته هنوز..!!! منو از این غَـم جاودانه آزاد کن .... ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمـتر رنــج ببریم !!! هرکجا مرز کشیدند ، بیا پُـل بزنیم ❣️.            خواستم آسمان باشم ، مُنـجی شهر نیمه جـان باشم ، آشیان پرنـدگان باشم ، با همین دست خـالی و سَردم :)) لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️

ما ۴ سال قبل خریدیم

اینقدر تست کردیم که ببینیم کدومش توی صندق عقب جا میشه🤣

دیگه الان دومی اومده سخت هست دعواشون میشه

میخواییم بفروشیم

اگه مواظبش باشی باطریش هر وقت خالی شد سر وقت شارژ کنی

و زود زود روشن کنی و نزاری بخوابه، سالم میمونه

کنترل والدین داشته باشه

دو سرعت و دو موتور باشه

رنگ سفید بخر که خط و خش نیافته روش

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
چه مارک و مدلی؟ راضی بودین؟

اینه عزیزم ما همینو خریدیم 

مرا به خانه برگردانید 🌔بدنم مهلکه ی شیهه ی شلاق شد 🪐من اگه خسته شبیه تن ایـران بودم ، من اگه لحظه ی پـایـانی انسان بودم ، خاطـرات تـو منو زنده نگه داشته هنوز..!!! منو از این غَـم جاودانه آزاد کن .... ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمـتر رنــج ببریم !!! هرکجا مرز کشیدند ، بیا پُـل بزنیم ❣️.            خواستم آسمان باشم ، مُنـجی شهر نیمه جـان باشم ، آشیان پرنـدگان باشم ، با همین دست خـالی و سَردم :)) لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️
میگن باطری میخوابه   خراب میشه زود،درسته؟

اره منم شنیدم اگه استفاده نکنی این اتفاق میفته پسر من مدام درحال استفادست😫

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
چرا استفاده کرد اوایل می بردیمشون پارک بعد دیگه نبردیم چون خیلی سخته جابه جا کردنش تو ماشین تو صندوق ...

یه ساعت خوبه باز

عه من فکر میکزدم موتور راحت جا بشه تو ماشین!

ما ۴ سال قبل خریدیم اینقدر تست کردیم که ببینیم کدومش توی صندق عقب جا میشه🤣 دیگه الان دومی اومد ...

اهان مرسی

پدالی بهتره یا اون مدل دیگه ش اسمش یادم رفت،گازش کجا باشه بهتره؟؟؟

پس واقعا مهمه جا بشه، حالا جا میشه واقعا؟

بیرون و پارکم بردین تو این مدت؟

یه ساعت خوبه باز عه من فکر میکزدم موتور راحت جا بشه تو ماشین!

پشت که جا نمیشه 

مگر اینکه بزاریش تو صندوق و با طناب ببندیش مگر اینکه ماشینت صندوقش بزرگ باشه که البته بازم در صندوق باز میمونه تا برسی به مقصد 

ابعادش نوشته شده تو عکس 

کلا بنظرم خیلی بیخوده ولی خوبه واسه بچه که تو دلش نمونه   

گاز رو پدال بهتره یا رو دسته؟

این رو پداله الان هم گازش ضعیف شده  انگار مشکل داره باید خیلی فشار بده پاشو رو پدال تا حرکت کنه 

رو دسته هم احساس میکنم بچه خسته میشه  

خودت از  صاحب مغازه ها بپرس عزیزم اونا بهتر راهنمایی میکنن

ولی موتور ما که عکسشو گذاشتم  آهنگ داره ،  بوق میزنه  و یو اس پی میخوره