2777
2789
عنوان

بعد زایمان طبیعی

1813 بازدید | 29 پست

خانمهای عزیز سلام

من چهل هشت روز پیش زایمان طبیعی داشتم 

من حین زایمان خیلی به مقعدم فشار میومد خیال میکردم پاره میشه بعد زایمان تا خود مقعد هم بخیه خوردم بعد زایمان خیلی درد داشتم دکتر پماد و دارو داد بهتر شدم 

ایا شما هم حین زایمان در ناحیه مقعد فشار حس میکردین ؟

بعد چهل و شش روز نزدیکی داشتم که دوباره حین رابطه خیلی کم ولی بعد رابطه مقعدم خیلی درد و سوزش داره وقت دسشویی رفتن که مکافات دارم حس میکنم با شمشیر ضربه میخوره اونجا 

کسی بوده تجربه ی من روداشته باشه آیا امیدی به خوب شدن من هست؟

این درد ها شیرینی این روزها را خیلی به کامم تلخ کرده حتی نمیتونم بشینم درست !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعی نبودم ولی تو اطرافیان دیدم انقدر وضعشون ناجور بوده مجبور به عمل شدن دور از جون شما .. مواظب باش یبوست نشی اصلا .. اذیت شدی دکتر برو حتما تا بدتر نشدی .. نشستنی از این گرد آلی های توخالی نمیدونم اسمش چیه اونا بذار زیرت .. توالت فرنگی برو . وسیله سنگین هم بلند نکن . 

وقت نزدیکی مقعدمم درد میگیره نمیدانم چ ربطی داره به اونجا 

با احتیاط و فشار کم انجام بدید تا بهتر بشید . ربط دارن دیگه میگی بخیه خوردی تا نزدیک اون خوب بخیه ها تا از داخل هم جوش بخورن کامل طول میکشه .

طبیعی نبودم ولی تو اطرافیان دیدم انقدر وضعشون ناجور بوده مجبور به عمل شدن دور از جون شما .. مواظب با ...

شوهرمم میگه اگه نیاز باشه جراحی میکنیم غصه نخور ولی با بچه کوچیک و تنهایی نمیتونم قبول کنم خیلی سخته 

با احتیاط و فشار کم انجام بدید تا بهتر بشید . ربط دارن دیگه میگی بخیه خوردی تا نزدیک اون خوب بخیه ها ...

😔😔

بخیه های اونجا خیلی زود خوب شدن دکترهم چک کرد گفت خوب شده نمیدونم منم بر اساس گفته های دکترم گفتم خوب شدم لابد

خدا کنه بهتر بشم 

من تا ۴ ماه استخون باسنم درد میکرد همون کوچیکه دنباله ستون فقرات ن میتونستم بشینم ن رابطه با گریه .

بعدش خوب شد کمکم ولی عذاب کشیدم .

زایمان طبیعی بودم

پوشاک شیک ارزان ارسال رایگان     برای فروش نیاز ب حمایت دارم کاملا معتبر❌                          https://rubika.ir/poshakshik20kasraeii          ✅روبیکا              کافیه دستتو بزاری رو لینک نگه داری آبی شد بازکردن بزنی         باسلام دارم  ❌     اینستا هم دارم
وقت نزدیکی مقعدمم درد میگیره نمیدانم چ ربطی داره به اونجا 

فشار زیاد موقع زایمان باعث میشه

پوشاک شیک ارزان ارسال رایگان     برای فروش نیاز ب حمایت دارم کاملا معتبر❌                          https://rubika.ir/poshakshik20kasraeii          ✅روبیکا              کافیه دستتو بزاری رو لینک نگه داری آبی شد بازکردن بزنی         باسلام دارم  ❌     اینستا هم دارم
شوهرمم میگه اگه نیاز باشه جراحی میکنیم غصه نخور ولی با بچه کوچیک و تنهایی نمیتونم قبول کنم خیلی سخته ...

اینایی ک گفتم رعایت کن . میوه و سبزیجات و مایعات بیشتر بخور . مولتی شیردهی بخور تا زودتر جوش بخوره بخیه هات . انشالله زود خوب میشی 

من تا ۴ ماه استخون باسنم درد میکرد همون کوچیکه دنباله ستون فقرات ن میتونستم بشینم ن رابطه با گریه . ...

واقعا خیلی سخته 

سر زایمان اولمم خیلی اذیت بودم الانم 

ان شالله که منم خوب بشم