2789

بعضیا میگن الکی پولکین بعضیا میگن نه فرق دار دولتی اصلا نزارین. پسرم میر کلاس اول خیییلی استرس وحشتناک دارم واسه رفتو امدش چون باردارم و اونموقع بچم یماهشه یه پسرمم سه سالشه. شوهرم میگ صب میبرم برگشتش اسنپ میگیریم یا سرویس. منم از اسنپ خوشم نمیاد حس خوبی ندارم بهش. 

یا میگ شیفت عصر باشه رفتنی اسنپ بگیر برگشتشو من بیارم. نمیدونمچکار کنم

مدارس ذولتی نزدیک هم ک افتضاحن

اگر بی حجابی تمدن است                                                       پس حیوانها در اوج تمدن هستند                                  چرا که از همه عریانترند                                                    (شهید مطهری)                                         

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یازده سال بچمو فرستادم دولتی اشتباه کردم الان نزدیک یک سال غیر دولتی و واقعا با دولتی فرق داره گرچه مدرسه دولتی خوب و مدرسه غیر دولتی بد داریم 

به نظر من بچه رو از راهنمایی بهتره مدرسه غیر دولتی فرستاد 

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 
من شاهد ثبت نام کردم  منم خیلی استرس دارم😪

خوشبحالت شاهد ک خوبه بابا. چطوری پذیرش ت کردنمن دربدر دنبال مدرسه ام

اگر بی حجابی تمدن است                                                       پس حیوانها در اوج تمدن هستند                                  چرا که از همه عریانترند                                                    (شهید مطهری)                                         

اگه هزینشو داری بفرست غیر انتفاعی خود مدرسه هم ممکنه سرویس مطمئن داشته باشه 

اصلا هم بچه کوچیک رو با اسنپ اینور اونور نکن 

مدارس غیر دولتی برای مقطع دبستان انگلیسی هم یاد میدن 

سعی کن بفرستیش کلاس زبان

ببین مدرسه دولتی باعث میشه بمه اجتماعی اجتماعی بار بیاد و کم تر لوس بشه اما خب ممکنه معلم کم تر وقت کنه درس بده و اینا

ولی غیر انتفاعی جا با جا فرق داره من بچه خالم میره سه زبان است تو تهران خیلی هم گرون و بشدت سخت گیرن همچنین مدرسه غیر انتفاعی میشناسم درس معمولی هم نمیدن اما از من مینوی بزار دولتی یکم از پس خودش بر اومد بزرگ تر شد خواست انتخاب رشته کنه و تو دبیرستان اینا بزار غیر انتفاعی که برای کنکورش هم بهتر بشه

صد درصد فرقش زیاده دخترمن غیر انتفاعی میره هر کلاس نهایت ۹ یا ۱۰ نفربود ...اردو ..گردش...نقاشی ...همه چی انجام میدادن...من دولتی دوست نداشتم چون خودم معلم دولتی بودم دیدم همه مدل دختر بچه باهر تربیتی هست

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›