بنظر من پسرا دخترایی رو میخوان که همیشه مطیع باشه و هروقت از جانب پسر خطایی سرزد دختر اعتراضی نکنه و به زندگی گل و بلبلش ادامه بده حالا این دختره میخواد سخت بدست بیاد یا اسون😂
بنظر من درسته چون پسرا غرور دارن دوس ندارن یکی که با همه هست رو بدست بیارن چون مایه افتخارشون نمیشه جلو خانواده شون
یه مامانِ کوچولو که فسقلیش آسمونی شدهدلم برای انگشتای کشیده و کوچولوش ، موهای مشکی ، مژه های بور و لپای گول منگولیش حسابی تنگ شده .. قدر بدونیم ... من حتی حسرت پیچیدن صدای گریه هاش تو خونه رو میکشم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من قبول ندارم. پسر فقط باید از ته دل عاشق ی دختر بشه. اگه پسری اونجوری عاشق بشه هرجوری هس بدست میاردش و بعدم تو زندگی اصلا خیانت نمیکنه اهل گوش ب فرمان زنشه... بقول مامان جونم همش ب دخخر خاله هام ک مجردن میگه با کسی ازدواج کن ک اون تورو بخواد ... راستم میگه