2777
2789

پسراش عمرا اگه بیان براش کار کنن 

همش شوهر من میره از اوایل بهار تا الان شوهرم یکسره براشون کار میکنه 

امروز که بعد مدتها بابا من کمک میخاست میگه تو باغ کار دارم نمیتونم برم کمکش منم خیلی دلم گرفته 

با کوچکترین چیز عصبی میشم بهم میریزم رو اعصابم نمیتونم کنترل داشته باشم 

منم زندگی میخوام مسافرت و تفریح میخام 

باغ به ما چه اخه 

پسرای دیگه ش بیان 

از زندگی باهاش سیر شدم😢

حق داری والا

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خودش گفتی اینارو ؟ 

چی میگه در جوابت

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر آرامتر از آهو بی باکتر ازشیرم                                                          هر لحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر 

حق داری عزیزم، پدربزرگ من همیشه این داستان رو تعریف میکنه که تا سی سالگی با چن تا بچه تو اقلیت ها زندگی می‌کرده و برای پدرش کار می‌کرده و بقیه برادرها تهران بودن تا دیگه صبرش تموم میشه و میاد تهران از صفر شروع میکنه ...ولی همیشه میگه خسارت اون سالها که جوونیش از بین رفته و همچنین محبت و عاطفه‌ی زندگی مشترکش رو هیچ وقت نتونسته جبران کنه ...گرچه وضع مالش بعدها عالی میشه چون پشتکارش بی نظیر بوده ...

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.
برادرای من میرن باغ کارمی کنندولی پاییز پول دستشون میاد،پاییز برین مسافرت یاباخانواده یادوستات بروخو ...

پوووول؟ 

بخدا قسم یه هزار تومنی دست ما نمیدن 

سالانه گردو به بچه هاش میده نوبت ما ک میرسه ۵۰۰تا میده 

به پسر بزرگ و دختر بزرگاش 1000تا میده

حق داری عزیزم، پدربزرگ من همیشه این داستان رو تعریف میکنه که تا سی سالگی با چن تا بچه تو اقلیت ها زن ...

انقد براشون کار کرده مثل وظیفه بهمون نگا میکنن 

خسته م خسته 😭😭😭😭

جاری هام همشون با شوهراشون تفریح و اینور و اونور منه بدبخت..... 

طفلی زن داداشم اوایل کلی حرص می خوردولی الان ازصبح میزنه میره بیرون خونه مادرش ،خواهرش مسافرتم باانهامیره ماباداداشم صحبت کردیم بی فایده بود،به هرحال خرج ومخارج زندگیشون ازهمین راهه 

طفلی زن داداشم اوایل کلی حرص می خوردولی الان ازصبح میزنه میره بیرون خونه مادرش ،خواهرش مسافرتم باانه ...

من شوهرم ساعت 2 از سرکار ک برمیگرده میره تو باغ کاااار تا ده شب میاد خونه والا یه هزار تومنی هم ک به ما نمیرسه

پوووول؟  بخدا قسم یه هزار تومنی دست ما نمیدن  سالانه گردو به بچه هاش میده نوبت ما ک میرس ...

پس شماواقعاحق داریدهمسرتون نمی فهمه یاخودشوزده به نفهمی،به نظر من اهمیت نده به فکرخودت باش کم نزارکلاس ،تفریح ،مسافرت 

من شوهرم ساعت 2 از سرکار ک برمیگرده میره تو باغ کاااار تا ده شب میاد خونه والا یه هزار تومنی هم ک به ...

برنامه ریزی کن تایماتوپرکن نمون خونه ،باحرص خوردن دورازجونتون هزارجورمریضی میادسراغت