2777
2789
عنوان

چرا هیچکس آسم نداره

108 بازدید | 12 پست

انگار فقط من دارم تو این مملکت

سوال دارم کسی نیست جواب بده 😷😭

واقعا بیماری سختیه امروز تو مترو نفسم گرفت مجبور شدم پیش اون همه آدم اسپری بزنم 

آخه خجالت میکشم از اسپری زدن پیش بقیه نه من همه آسمی ها خجالت میکشن از اسپری زدن😭😭😭

خودتون کسی پیش تون اسپری آسم زده تا به حال؟

مامانم داره بارها زده اصن خجالت نداره 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خالمم بچه بودم داشت همیشه جلوی همه اسپری میزد

اون که انقدر حالش بد میشد که گاهی باید میبردن بیمارستان 

بیشتر تو امریکا زندگی میکرد جدیدترین داروهارو مصرف میکرد همیشه داییم هم داشت مثکه

یعنی مثلا تو جاهای شلوغ اسپری راحت می زنه؟

اره بابا .

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

احساس ترحم مردم رو دوست ندارم من

ترحم نمیکنن

فضولی میکنن

من قدیما تو دانشگاه قرص که میخوردم بعضی بچه های فضول که اصلا باهام صمیمی هم نبودن یهو میگفتن قرص چی میخوری میگفتم دکتر داده بگم میدونی چیه