2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مامانم یه قرص خواب پیدا کرده تازگیا فک کنم داروخونه بدون نسخه میدن مثل قرص های عمومی هست. تا میگم خوابم نمیبره قرص رو در میاره🤣🤣🤣 خودشم میخوره چندروزه. برو داروخونه بپرس اگر داشتن بخر اسمشو یادم نیست ولی بپرس اگر اوکی بودی بخور

چه زیبا گفت بروسلی:  آرام باش، هرکس بتواند تورا عصبی کند ارباب تو میشود. بگذار ارام بودن بزرگترین قدرت تو باشد. 

اگر سیب داری برو بخور، هم ارامش دهنده است هم خواب آور

شیر داغ هم قبل خواب با کمی عسل خوبه

اگر حال روحی ات خوب نیست که خوابت نمی بره، گل گاوزبان قبل خواب دم کن و بخور

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد
من مامانم یه قرص خواب پیدا کرده تازگیا فک کنم داروخونه بدون نسخه میدن مثل قرص های عمومی هست. تا میگم ...

اصلا بدنتون رو به خوردن قرص شیمیایی عادت ندید، افرادی که سن بالا دارن شاید ولی جوون هرگز

اقلا بدنتون ذو به خوردن قرص شیمیایی عادت ندید، افرادی که سن بالا دارن ساید ولی جوون هرگز

بدن هر چی علائم نشون بده داره هشدار میده که یه مشکلی داره پیر و جوون هم نداره

شاید مثلا کم خونی داشته باشه من پارسال کم خونی گرفته بودم تا هفت صبح خوابم نمیبرد ادم باید پیگیری کنه 

شاید جوون هم مشکل اعصاب داشته باشه دوسال قرص بخوره خوب بشه

ببین از کیا داری میپرسی!!!! هر کی الان اینجاست یعنی خودش دیر میخوابه دیگه که تا الان بیداره

عیب نداره، شاید استثنا باشه، مثلا ما اگر تا الان بیداریم کار داشتیم و نشده بخوابیم نه بی خوابی