2777
2789

خیلییی استرس داشتین؟! حس نمیکردین هنوز زوده؟! حس نمیکردین باشوهرتون هنوز جاهای زیادی هست که مجردی سفر نکردین؟! به سختیاش چی فکر میکردین‌؟! دلتون برای زمانای گذشتتون تنگ نشده ؟! خواسته هاتون محدود نشده‌؟! 

قهرمان زندگی خودت باش    حدیث چشم مگو      باجماعت کوران

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا بعد چند سال چند روز پیش رفتیم تهران قشنگ زهرمارم شود هزار بار گفتم غلط بکنم دوباره برم سفر

او وقتی هاتیه باوشم بو اولین بار تازه زانیم زندگی چیه و او روژانی په ش تو همو لخووه زندگیم کردو زور زور دلخوشم به بونت کسه کم .💜روژان💜
خیلی از چیزا برام محدود شده ولی می ارزه خیلی بچه شیرینه من قبلش هربچه اس میدیدم تو ذهنم براش تیپ میز ...

هنوز هیچی نشده عزا گرفتم استرس دارم همش میگم وای یعنی سر زندگیم چه بلایی میاد میترسم  😢💔

قهرمان زندگی خودت باش    حدیث چشم مگو      باجماعت کوران