2777
2789
عنوان

چرا همه فک میکنن کار خونه وظیفه زنه?

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 42 پست

وظیفه کس خاصی نیست ولی هر آدمی باید بتونه از پس کارهای معمول خونه بربیاد.

هرجا هم نگو... تنها کسی که در این مورد باید باهاش به تفاهم برسی همسرته.

با خرابات نشینان ز کرامات ملاف... هر سخن وقتی و هر نکته مکانی دارد

همه فکر نمیکنن! من بابام بخاطر ضریب سختی کار زودتر بازنشسته شد.مامانم هنوز شاغله...مامانم که میاد خونه.ناهار حاضره(بابام میپزه).ظرف ها شسته.خونه هم عین دسته ی گل...زندگی تقسیم وظایفه نه اینکه چه کاری زنونه مردونه اس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا باید بیرونم کار کنی که تو خونه هر کی کار خودشو بکنه یا اگه شوهرت کار بیرونو میکنه شما هم باید کار ...

منم همینمو میگم میگم وقتی به رنی بیرون کار میکنه باز چرا میگن کار خونم بابد بکنه

قدیم ها زن ها بیرون خونه کار نمیکردن قاعدتا وقتی مرد بیرون کار میکنه زن هم کارش داخل خونه بود الان ...

اره درست میگی وقتی هر دو شاغل کار خونه هم دوتاییه.ولی وقتی خونه دار باسه زن خو اینجور زن بیشتر کارهارو میکنه خو نمیشه فقط در استراحت باشه

من زمانی که خانه دار بودم بیشتر کارای خونه خودم میکردم و به پسرم جوری میگم که کار خونه فقط برای زن نیست.الاتم که شاغل هستم همه با هم انجام میدیم

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
زن علیه زن! متاسفم واقعا زن انسانه هرجور بخاد زنذگی میکنه

ممکنه آقا باشه با کاربری زن اومده باشه

چون قبلنم دیدم این موردو

اون روزایی که خیلیا نگران شوهر و خانواده شوهر بودن، ما داشتیم شبانه روز واسه آرزوهامون می جنگیدیم!
منم همینمو میگم میگم وقتی به رنی بیرون کار میکنه باز چرا میگن کار خونم بابد بکنه

نه دیگه اونکه انصاف نیست مگر اینکه اصلا از پولش برای زندگی مشترک خرج نکنه 

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم   
زن علیه زن! متاسفم واقعا زن انسانه هرجور بخاد زنذگی میکنه

علیه زن نیستم ولی کارو خونم نکنیم چکار کنیم مرد از صبح میره سرکارتا شب اومدنیم کارخونه بکنه وظیفه نیس ولی هرچیز حساب و کتاب داره دیگه

الهم صل علی محمدوال محمد وعجل فرجهم
اره درست میگی وقتی هر دو شاغل کار خونه هم دوتاییه.ولی وقتی خونه دار باسه زن خو اینجور زن بیشتر کارها ...

اره خب حق با توعه عزیزم

ولی متاسفانه رعایت نمیشه خود من پدرم دست به سیاه سفید نمیزنه درحالیکه جفتشون شاغل بودن

.

من همسرم تا شب سرکاره

دو بچه دارم خودم هم خانه دارم،پس کارهای خونه با منه

ولی اگه شاغل بودم صددرصد تقسیم کار میکردم

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀