2777
2789
عنوان

کیا تخمک اهدایی بچه دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 11710 بازدید | 42 پست

سلام خانمای تهرانی وتبریزی وحومه

عزیزانی که نیاز به پول دارن و منبع درآمد ندارن

میتونید با اهدای تخمک پاداش میلیونی دریافت کنید

تخمک یک سلول در بدن هست که بعد از هر ماهیانه این سلول از بین میره میتونید خیلی راحت اهدای تخمک درآمد ۸تا۱۰ میلیونی داشته باشید

اگه قصد آی وی اف دارید یا نیاز به تخمک اهدایی ورحم اجاره ای وجنین فریز شده دارید تیم ما میتونه کمک کنه

اگه قصد دارید اهدای تخمک انجام بدید به این شماره زنگ بزنید

09374785201

سلام من تخمک اهدایی گرفتم از تهران با کمک خانم محرابی خودم شهرستان هستم و همه کارهارو خودشون انجام دادن . واقعا نا امید شده بودم  هرجا میرفتم فقط ازم پول میگرفتن تا اینکه از همین نی نی سایت شماره خانم محرابی و پیدا کردم  و خدا کمکمون کرد الان با کمک ایشون و دکتر عزیزشون دکتر کریمی با باره اول دوتا پسردوقلو باردار هستم .هم بیمارستان عالی هم جنین شناس عالی ..هرجا هستن سلامت باشن.شمارش این بود09129677968خانم محرابی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم من با یک ماما و پزشک آشنا شوم که اصلا رابط ندارن که بخوان الکی پول بگیرین خودشونم همه کارهاتونو انجام میدن تا روز تخمک کشی من خودم جنین اهدایی گرفتم و چند تا از آشناهامون پیشش نتیجه گرفتن خیلی دستش سبکه و تو بیمارستان لاله و ابن سینا هستن مطب هم دارن سمت تجریش اگر خواستین برین پیش ایشون 

09129677968

خانم محرابی

از ۳۲ سالگی اقدام کردیم ۲سال پیش سقط داشتم الان ۳۸ سالمه  اما تخمک هام زود تموم شد  کاش ...

سلام خانومی اگه هنوز نتیجه نگرفتید

با خانوم کاشی زاده ی مشورت بکنید تهران هستن 

من خودم با جنین اهدایی بار اول انتقال مثبت شدم 

۰۹۹۱۳۹۹۵۹۱۳ 

دوستان از من به شما وصیت ، نصیحت. اگر مجبور هستین از تخمک اهدایی استفاده کنید اصلا و اصلا به واسطه ها اعتماد نکنید و نسپرید. 

من گیرنده بودم و دو‌تا تجربه بد دارم و همشون یه مشت  دروغگو دلال مفت خورن که ۲۵ تومن از شما می گیرن و‌معلوم نیست چقدر به اهداکننده مظلوم میدن. دکترهایی هم که با اینها کار می کنن هیچ مسئولیتی در قبال کار کردن این قشر درپیت ندارن. بعضی هاشون که سواد کم و از لحاظ اخلاقی و برخورد خیلی سطح پایین هستن.  تا جایی که می تونید تلاش کنید و خودتون اهداکننده پیدا کنید.