خانم ها کسی کت و شلوار پسرونه یا حتی کت تک پسرونه برای بچش نداره ک بخواد بفروشه؟ حتی اگه نمیخواید بفروشید هم اگه لطف کنید عکس از کت و داخلش برام بفرستید ممنون میشم خیلی اضطراریه کمکت کنید دعاتون میکنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
صرفا جهت آموزش ها و تجربیات اقتصادی🐤هدفم اشتراک گذاشتن تجربیاتم با کسانیه که به این موارد شاید نیاز داشته باشن، سعی میکنم چیزاییو رو آموزش بدم که پایین ترین طبقات جامعه هم بتونن تهیه کنن ،تو این شرایط بهتره جای غر زدن و غصه خوردن تجربیات جدید یاد بگیریم و یاد هم بدیم تا بتونیم زندگی کنیم💐
صرفا جهت آموزش ها و تجربیات اقتصادی🐤هدفم اشتراک گذاشتن تجربیاتم با کسانیه که به این موارد شاید نیاز داشته باشن، سعی میکنم چیزاییو رو آموزش بدم که پایین ترین طبقات جامعه هم بتونن تهیه کنن ،تو این شرایط بهتره جای غر زدن و غصه خوردن تجربیات جدید یاد بگیریم و یاد هم بدیم تا بتونیم زندگی کنیم💐