2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نماز استغفار رو هرروز بخون تا زمان حاجت روایی ادامه

بده 

برای کساییکه اولاددار نمیشن عالیه 

ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده  آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕

قربونت برم نگران نباش مامان من بعد هفت سال بچه دار شد که خدا منو بهش داد صبر.داشته باش از امام زمان بخواه کمکت میکنه من مطمینم که کمکت می‌کنه🌈🌱 

مطمینم وقتش که برسه بهت یه نی نی سالم میده فقط استرس نداشته باش استرس سمه یه مدت بی‌خیال باش💕

در خواست دوستی توسط جنس مخالف ممنوع،عشق فقط همسر ایندم

ما چهار سال می‌خواستیم 

از بس بی بی چک خریده بودم و منفی بود دیگه خسته شده بودیم 

شوهرم میخندید می‌گفت تا وارد داروخونه میشم هنوز حرف نزده دوتا بی بی چک میذاره رو میز 🤦😂

البته واسه شوخی می‌گفت 

اون روزا گذشت 

الان پسرم یکسال و نیمه است

خدایا شکرت   
ول کن بابا شد شد نشد نشد

نمیدونی بچم چه عذابی میکشه هرکی بچه دار میشه بچه من همش گریه میکنه میگم نی نی ما کی میاد 

دلم کبابه برا بچم

این ماه که همه چیز خوب بود چرا نشد😔😔

من چن سال منتظر بودم تمام دکترها جوابم کرده بودن فکر میکردم هرگز بی بی چک مثبت آزمایش مثبت نبینم تا عمر دارم 

خدا معجزه کرد الان ۱۵هفته هستم برام دعا کنید سالم بیاد بغلم 

استارتر فقط باید بیخیال باشی سپرد بخدا مهربون

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔