2777
2789
دقیقا چند وقت پیش رفتیم عیادت بنده خدایی بچش تازه دنیا اومده بود😔 بچم اینقدر گریه کرد خانواده همه ا ...

اره واقعا فشارهای بچمون از یک طرف حرف و فشار اطرافیان هم بدتر از اون ونمیتونیم بگیم که باردار نمیشیم😭

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
وای اونا دل دارن دلشون بچه میخاد روشنایی خونه میخاد حرف مردم بدتر هست ک اصلا بچه دار نشدن شما یه بار ...

خدا روشکر که بارداری عزیزم انشالله به سلامتی دنیا بیاد 

برای ماهم دعا کن 

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای اونا دل دارن دلشون بچه میخاد روشنایی خونه میخاد حرف مردم بدتر هست ک اصلا بچه دار نشدن شما یه بار ...

عزیزم شما تا تو شرایطش قرار نگیری درک نمیکنی  

میبینی بچه نیومده چقد برات عزیزه همه کار براش میکنی دنیا اومدنی از همه چیزت میزنی برا بچه  حالا فکر کن این بچه شب و روزش بشه نی نی افسرده میشه منزوی میشه فکر میکنه خدا بقیه رو دوست داره بهشون نی نی میده اونو دوست نداره ....

عصبی میشه همش جیغ و گریه ....

بخدا من بچمو بزور میبرم بیرون اصلا نمیاد باهام....

الانم که کلی از دوست و فامیل و همسایه همه باهم باردار شدن  

بچم فردا نی نی اینا رو ببینم هم منو دیوونه میکنه هم خودشو....

باید تو شرایطش باشی که درک کنی حرف تیکه مردم تحملش راحت تر از اینه که بچت جلو چشمت آب بشه و نتونی هیچ کاری بکنی...

از خدا میخوا نی نی صحیح و سالم بیاد بغلت❤️

خدا روشکر که بارداری عزیزم انشالله به سلامتی دنیا بیاد  برای ماهم دعا کن

حتما عزیزم من بچه اول هست بعد هزار راه ها ک رفتم تمام دکترها جواب کرد خدا داد 

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔
عزیزم شما تا تو شرایطش قرار نگیری درک نمیکنی   میبینی بچه نیومده چقد برات عزیزه همه کار براش م ...

خب من چن سال منتظر بودم چقدر سختی کشیدم 

ولی شاید شما خیلی ی بچه تون گفتید اونم شده تکه کلامش 

این همه بچه تک فرزند هستن شاد خوشحال 

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔

هر کی این تاپیک میبینه برای منتظرا واسه نی نی دعا کنه خدا ایشالله به همه فرزندی عطا کنه

عشق فقط یعنی خدا  من آدمیم که رفتارمو با شعور طرف ست میکنه پس اگر از رفتارم ناراحت شدی به شعورت نگاه کن...
ان شاءالله به سلامتی نی نی بیاد بغلت عزیزم بخدا برا خودم نمیگم بچم خیلی ناراحته همش میاد دست میزاره ...

بخاطر اینکه همه فکر و ذکرت شده بچه دچار استرس شدی برا همین باردار نمیشی .یکم بیخیالی طی کن تا باردار بشی استرس باعث میشه باردار نشی

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
ول کن بابا شد شد نشد نشد

چرا اینجوری میگی اون دلش الان خونه تو نمک میپاشی رو زخماش! تو چه میدونی از چندین سال انتظار؟ تو اصلا میدونی پشت سر هم هی اقدام کن حالت بهم میخوره دیگه! چی میدونی از اینکه تو خیابون یا جمع بچه ببینی خودت نداری از تو خرد میشی... چه میدونی درد اینکه شوهرت بهت بگه حتا نمیتونی برام بچه بیاری... 

اینجا شد شد نشد نداریم... نمیتونی آرومش کنی نظر نده لطفا 

. به حد کافی دل ی ایران سوخته 

‏من دیگه نمیدونم چی درست و چی غلطه؛ شانسی دارم ادامه میدم زندگیمو😐

استارتر ناراحت نباش گلم..انشالله ک این ماه میشی..

من امروز فهمیدم باردارم بچه ی دوم☹️ خیلی ناراحتم.کوتاهی کردیم همین یدونه بچه بسمون بود توای دوره زمونه.غصم شده ۱صلا...هرچی خیره پیش بیادبرات اسی

دخترم معجزه ی زندگیمه.مرسی خداجون  

عزیزم بچه اولت چن سالس؟؟؟

میشه واسه روح داداش جون مرگم صلوات بفرسین😭😭😭همش بیس و یک سالش بود و یدفعه ایست قلبی کرد و پر کشید از این دنیای لعنتی😭😭😭قدر کنار هم بودنو بدونید بچه ها شاید فردایی نباشد  

نمیدونی بچم چه عذابی میکشه هرکی بچه دار میشه بچه من همش گریه میکنه میگم نی نی ما کی میاد  دلم ...

منم یه عالمه دارو خوردم همه چیز هم اوکیه ولی فعلا خدا نخواسته.بچه ام همش میگه تنهام نی نی میخوام

بچه داره ی دونه شما هم کاسه داغتر از اش نشو

خب داشته باشه بازم دلش ميخاد تو باید اینجوری جوابشو میدادی؟ مرسی بابت ادبت...

الان این تویی که کاسه داغ تر از اش شدی با حرفت 

‏من دیگه نمیدونم چی درست و چی غلطه؛ شانسی دارم ادامه میدم زندگیمو😐