2777
2789

هروقت این تاپیک هارو میبینم میگم خوش به حال بچه ی اونایی که منتظرن

لااقل چون بعد از این همه انتظار بدستش اوردن قدرشو میدونن اذیتش نمیکنن

منو که خون به جیگرم کردن😑😑😑

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
نمیدونی بچم چه عذابی میکشه هرکی بچه دار میشه بچه من همش گریه میکنه میگم نی نی ما کی میاد  دلم ...

خوبه یه بچه داری.... بهش بگو هروقت وقتش بشه خدا بهمون میده 

خدایا آنگونه زنده ام بدارکه نشکند دلی از زنده بودنم💚وآنگونه بمیرانم که به وجدنیاید کسی از نبودنم... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونی بچم چه عذابی میکشه هرکی بچه دار میشه بچه من همش گریه میکنه میگم نی نی ما کی میاد  دلم ...

اووف فکر کردم بچه نداری

پس اگه یکی داری که کلا بیخیال باش

تو هم بهش بال و پر نده 

بگو هر موقع خدا خواست به ما هم میده

من چن سال منتظر بودم تمام دکترها جوابم کرده بودن فکر میکردم هرگز بی بی چک مثبت آزمایش مثبت نبینم تا ...

ان شاءالله به سلامتی نی نی بیاد بغلت عزیزم

بخدا برا خودم نمیگم بچم خیلی ناراحته همش میاد دست میزاره رو شکمم با نی نی خیالیش حرف میزنه آخرم گریه میکنه پس نی نی کی میاد۰😔😔😔😔 احساس میکنم هیچوقت نمیشه فقط دلم برا بچم کبابه😭😭😭

عزیزم از کدومتونه بچه دار نمیشی 

بزارین منم یکی از تجربیابمو بگم شاید به دردتان بخوره من یه پسرعمو داشتم که 7 ساله بچه دار نمیشدن دکترم میرفتن میگفت مشکل نداریم تا این که یه عمه من بهشون گفت که بزن پیش دعانویس باوروم نمیشه 22 اردیبهشت رفتن پیش دعا نویس گفته بود که شما دعایی شدین یه چیزهاییبهشون داده بود که دعاشون برطرف بشه 22 این ماه بی بی چشکشون مثبت شد یعنی باورمان نمیشد

ان شاءالله به سلامتی نی نی بیاد بغلت عزیزم بخدا برا خودم نمیگم بچم خیلی ناراحته همش میاد دست میزاره ...

وای پس اونایی م اصلا بچه ندارن چی بگن؟؟؟

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔
عزیزم از کدومتونه بچه دار نمیشی  بزارین منم یکی از تجربیابمو بگم شاید به دردتان بخوره من یه پس ...

منم همینجوری شد بعد چند سال انتظار ولی از دعا نویس نمی‌بینم خدا معجزه کرد هر چند اون دعا نویس فقط سوره های قرآن روم خوند فقط قرآن 

منم یه دختر ۱۰ساله دارم و ۵ساله برای دومی اقدامم و نمیشه دخترم تو این یکی دوسال عصبی و پرخاشگر شده طوری که خودم هم اعصاب برام مونده از رفتارش هیچ کاری هم از دستم برنمیاد

خدایا به خاطر بچه هامون یه نگاه بهمون بنداز

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
منم همینجوری شد بعد چند سال انتظار ولی از دعا نویس نمی‌بینم خدا معجزه کرد هر چند اون دعا نویس فقط سو ...

عزیزم نه مال اینا دعایی شده بوده گفتم که بدونینین شاید به دردتان بخوره 

وای پس اونایی م اصلا بچه ندارن چی بگن؟؟؟

به نظر من اونایی که اصلا بچه ندارن مشکلشون کمتره 

یکی مثل من فشارهای شبانه روزی دخترم به خاطر تنهاییش از یه طرفه حرف مردم هم دارم 

ولی کسی که اصلا بچه نداره فقط به خاطر حرف مردم اذیت میشه 

انشالله خدا به هر کی بچه میخواد زود اولاد سالم و صالح بده

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
منم یه دختر ۱۰ساله دارم و ۵ساله برای دومی اقدامم و نمیشه دخترم تو این یکی دوسال عصبی و پرخاشگر شده ط ...

بخدا منم همون ماه اول اقدام گرفت برا بچم

ولی الان هر ماه چندبار سونو میدم همه چی نرمال و عالی فولیکول های غالب که روز تخمک گزاری به بالای ۱۹ میرسن بالغ میشن و با آمپول هاش سی جی تخمک گذاریم صد در صد اتفاق میوفته ولی  نمیشه برام....‌‌نمیدونم چرا واقعا😔😔😔 این ماه هم تکرر ادار شدید داشتم هم شدیدا گشنه میشدم جوری که ۴ بار شام میخوردم هر شب

و درد های شکمی و کمر و ..... فکر کردم شده ولی امروز بس بی زدم منفی بود باز😔😔😔

به نظر من اونایی که اصلا بچه ندارن مشکلشون کمتره  یکی مثل من فشارهای شبانه روزی دخترم به خاطر ...

وای اونا دل دارن دلشون بچه میخاد روشنایی خونه میخاد حرف مردم بدتر هست ک اصلا بچه دار نشدن شما یه بار شدی میتونی بگی دیگه نمیخام ولی اون بنده خدا ها 

من خودم ۵سال تمام منتظر بودم دلم بچه میخاست شدید حرف مردم بدتر بدتر 

همش از خدا میگفتم فقط یکی بده بخدا واسه دومی نمیگم بهت

حالا خداروشکر ۱۵هفتع باردارم خدا کنه این سالم سالم بیاد بغلم روشنایی خونه مون بشه بخدا واسه دومی اصلا ناراحت نمیشم چرا نمیشه 

به نظر من اونایی که اصلا بچه ندارن مشکلشون کمتره  یکی مثل من فشارهای شبانه روزی دخترم به خاطر ...

دقیقا چند وقت پیش رفتیم عیادت بنده خدایی بچش تازه دنیا اومده بود😔 بچم اینقدر گریه کرد خانواده همه افتادن به جونم که دلت برا بچت نمیسوزه که یه بچه دیگه نمیاری😔😔😔

نمیدونن که اصلا نمیشه😔😔😭😭

وای اونا دل دارن دلشون بچه میخاد روشنایی خونه میخاد حرف مردم بدتر هست ک اصلا بچه دار نشدن شما یه بار ...

برا دومی اگه به خودم بود که اصلا قیدشو میزدم دخترم روانیم کرده همش گله شکایت گریه که من تنهام هیشکی رو ندارم عصبی و پرخاشگر شده کل روال زندگیمو به هم ریخته اسایش رو ازمون گرفته 

وقتی میریم جایی یا کسی میاد خونمون خواهر و برادرها رو میبینه باهم بازی میکنن به هم میریزه و بهونه گیری و پرخاشگری میکنه اعصاب برام نذاشته کاری هم نمیتونم کنم