ساعت کاریم تا دو و نیمه بعدش میام همش کار خونه انجام میدم دوست دارم یه کار هنری یاد بگیرم یه تنوعی بشه تو زندگیم الان به نظرم اومده چرخ خیاطی بخرم و خیاطی یاد بگیرم اما اینجا دیدم یه عده گفتن خیلی سخته و از لحاظ بدنی هم آدم رو اذیت می کنه. حالا به نظرتون با توجه به اینکه هیچی هیچی بلد نیستم از خیاطی و کار خودمم همش پشت میزنشینی و درد کمر و خستگی چشم داره بازم ارزش داره خیاطی یاد بگیرم یا برم سراغ یه مهارت راحت تر؟
هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگه به پولش احتیاج داری خیاطی وگرنه ورزش خیلی بهتره یا سیاه قلم
نه به پولش احتیاج مبرم ندارم گرچه الان هرچی پول داشته باشه آدم بازم لازمه می خواستم بیشتر برا خودم خیاطی کنم. ورزش پیاده روی و استخر میرم سیاه قلمم بلدم اما به همه مدل کار هنری علاقه دارم
هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!