2777
2789
عنوان

کارمندم به نظرتون خیاطی یاد بگیرم؟

173 بازدید | 15 پست

ساعت کاریم تا دو و نیمه بعدش میام همش کار خونه انجام میدم دوست دارم یه کار هنری یاد بگیرم یه تنوعی بشه تو زندگیم الان به نظرم اومده چرخ خیاطی بخرم و خیاطی یاد بگیرم اما اینجا دیدم یه عده گفتن خیلی سخته و از لحاظ بدنی هم آدم رو اذیت می کنه. حالا به نظرتون با توجه به اینکه هیچی هیچی بلد نیستم از خیاطی و کار خودمم همش پشت میزنشینی و درد کمر و خستگی چشم داره بازم ارزش داره خیاطی یاد بگیرم یا برم سراغ یه مهارت راحت تر؟

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خیلی خوبه تو نت ی مدلی نگا میکنی که تو ایران مثلا نیست میتونی برای خودت بدوزی خیلی کیف داره

خودم خیلی دوست دارم یاد بگیرم اما این درسته که میگن دست و کمر و چشم اذیت میشه؟ آخه میگم کار خودمم خسته کننده ست 

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!

بنظرم لقیه وقتتو استراحت کن اگرم دوست داری یکاری کنی یکار راحت تر مثل دیوارکوب سفالی یاد بگیر

❤درمــــن بـــدمــی مــن زنـــده شـــوم..یـــک جــان چـــه بـــود صــد جـــان مـــنــی..❤
برو یه ورزش یادبگیر بنظرم بهتره

ورزش زیاد دوست ندارم میخوام یه هنری یاد بگیرم راستش که به دردمم بخوره

اگه به پولش احتیاج داری خیاطی 

وگرنه ورزش خیلی بهتره یا سیاه قلم

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

بنظرم لقیه وقتتو استراحت کن اگرم دوست داری یکاری کنی یکار راحت تر مثل دیوارکوب سفالی یاد بگیر

ممنون عزیزم پیشنهاد خوبیه. کار خونه و بیرون خسته ام می کنه اما از بطالت و زندگی روتین هم بیزارم دوست دارم یه چیزی یاد بگیرم 

خیاطی یه جا نشستنه فقط کمر درد داره بخاطر شغل کارمندی که دارین میگم فشار میاد بهتون

بله راست میگید خودمم از همین می ترسم. به نظرتون کار هنری دیگه چی خوبه یاد بگیرم؟

اگه به پولش احتیاج داری خیاطی  وگرنه ورزش خیلی بهتره یا سیاه قلم

نه به پولش احتیاج مبرم ندارم گرچه الان هرچی پول داشته باشه آدم بازم لازمه می خواستم بیشتر برا خودم خیاطی کنم. ورزش پیاده روی و استخر میرم سیاه قلمم بلدم اما به همه مدل کار هنری علاقه دارم

بله راست میگید خودمم از همین می ترسم. به نظرتون کار هنری دیگه چی خوبه یاد بگیرم؟

تو اینستا برین کاراهای هنری زیاده سرچ کنید ببینید از کدوم خوشتون میاد بیشتر

برید کلاس همونو ثبت نام کنید

خیلی هنر ها هست که راحت تر از خیاطیه

خودم خیلی دوست دارم یاد بگیرم اما این درسته که میگن دست و کمر و چشم اذیت میشه؟ آخه میگم کار خودمم خس ...

ن بابا هرگاری اگه به خودت فشاربیاریو همش کار کنی کمر درد و... داره حتی خود شما که کارمندی اگه همش پشت میز بشینی دیسک کمر میگیری

بعدشم شما ک شغلت نمیخاد خیاطی باشع

امام زمان خوبم 🥺دعا کن خط قرمزا رو رد نکنم 🙏🤲.   به حق این شب❤️ نیمه شعبان ۱/۱۲/۱۶