2777
2789
با اجازه استارتر بچها هستین یه سوال مهم دارم؟

بفرما

🖤🕊                                                                                                                                                                                   خون جاری در خیابانها از مقابل خانه‌ی شما نمیگذرد؟                               

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درباره تلگرامه سر درمیاری خواهر؟

بله،بپرس

🖤🕊                                                                                                                                                                                   خون جاری در خیابانها از مقابل خانه‌ی شما نمیگذرد؟                               
بله،بپرس

من ساعت ۲ تلگرام نصب کردم بعدش زود پاکش کردم با این اپلیکیشنای دیلیت اکانت  بعد پیامش رفته واسه خالم که ساعت ۲ وارد تلگرام شدم ینی بهم گفت اره ساعت ۲ اومدی تلگرام فامیلامونم ازینان که زود حرف درمیارن بنظرت الان اکانت دارم یا چی؟چی میشه؟چه خاکی بریزم به سرم؟

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من ساعت ۲ تلگرام نصب کردم بعدش زود پاکش کردم با این اپلیکیشنای دیلیت اکانت  بعد پیامش رفته واسه ...

عزیزم اگه دیلیت کردی و پاکش کردی دیگه اکانتت حذف شده و نیس

و اینکه اگه دیلیت هم نشده باشه،دیگه چون حذف کردی بازدید نمیخوره و جای نگرانی نیس.

عزیزم اگه دیلیت کردی و پاکش کردی دیگه اکانتت حذف شده و نیس و اینکه اگه دیلیت هم نشده باشه،دیگه چون ...

امیدوارم🥺

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40