الان جلوگیری مشکوک داشتیم پسرم ده ماه اس از چه قرصی استفاده کنم البته تنبلی دارم الان ۳ ماه بود پری نشده بودم تازه شده بودم و الان ۷ روزه که تمام کردم چیکار کنم
گاهی یک مردبهانه دلخوشی یک زن میشود ویک زن بانی یک مرد...خدایا بهانه دلخوشی را دارم اما باقی اش را به تو میسپارم۰۰۰۰👶👶🤰🤰🤱👶بالاخره تموم شد انتظارم برای تو...تو در اغوشمی
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من عاشق خودم هستم چون من معجزه ی خدام🥰😄😄😍خانمای عزیزازتون خواهش میکنم برای ارامش دل همه امون،شفای بیماران وعاقبت بخیریمون یه صلوات بفرستید🤗منم از خدا میخام بحق این ایام هرچی تو دلتونه زود زود براورده بشه🙏💐
برا شیر که مشکلی پیش نمیاد؟؟میشه صبح بگیرم بندازم الان جونم نمیگیره
گاهی یک مردبهانه دلخوشی یک زن میشود ویک زن بانی یک مرد...خدایا بهانه دلخوشی را دارم اما باقی اش را به تو میسپارم۰۰۰۰👶👶🤰🤰🤱👶بالاخره تموم شد انتظارم برای تو...تو در اغوشمی
من اورژانسی خوردم پسرم ۸ ماهش بود شیر خودمم میخورد
برا بچه مشکلی پیش نمیاد؟؟و اینکه صبح میتونم بندازم یا همین الان باید مصرف شه
برا شیر که مشکلی پیش نمیاد؟؟میشه صبح بگیرم بندازم الان جونم نمیگیره
اره تا۷۲ساعت وقت داری ولی ۶رچه زودتر مطمئن تر
نمیدونم ولله چقدر تو شیر موثره چون من هم شیر ۷ودم میدم هم شیر خشک
من عاشق خودم هستم چون من معجزه ی خدام🥰😄😄😍خانمای عزیزازتون خواهش میکنم برای ارامش دل همه امون،شفای بیماران وعاقبت بخیریمون یه صلوات بفرستید🤗منم از خدا میخام بحق این ایام هرچی تو دلتونه زود زود براورده بشه🙏💐
نه مشکلی نبود واسه بچه ی من . تا ۷۲ ساعت بعد رابطه وقت داری ولی سالی یبار بیشتر نخور بچت شیر ...
فقط شیر خودمو واینکه غذا هم میدم الان ۱۰ ماه اس
نه مشکلی نبود واسه بچه ی من . تا ۷۲ ساعت بعد رابطه وقت داری ولی سالی یبار بیشتر نخور بچت شیر ...
من الان درعرض۴ماه نزدیک۳بار خوردم🤦🏻♀️🤦🏻♀️یعنی چی میشه🤪