2777
2789

مثلا میلاد کی مرام یا گلزار

هرکی فن اینا میشه رو نمیتونم درک کنم

از کی مرام بعد ملی و راه های نرفته اش اصلا یه حس وحشت نسبت بهش دارم حس میکنم تو زندگی واقعی هم خیلی دست بزن داره و تند اخلاقش....

یا گلزار که خیلیا میگن به واسطه سر وشکلش وارد سینما و دنیای بازیگری شده اما نه استعداد بازیگری داره نه صدای قشنگی داره نمیدونم چطوری بعضی دخترا سر و دست براش میشکونن و تو قضیه ازدواجش فناش خودکشی کردن

یا اونایی که تو مصاحبه وقتی ازشون پرسیدن دنیای بدون گلزار براتون چطوریه همه زدن زیر گریه یا اون خانمی که همراه مادرش ازش خواستگاری کرد😐😑😑😑

خدایا چنین کن سرانجام کار  تو خوشنود باشی و ما رستگار💝

من همینقدر زیبا عاشق مهدی احمدوند ام

https://daigo.ir/secret/91663624188 کاربری پنجم ژله نارنجی هستم . پروفایل خودمم ، دنبالم نیا درگیرم میشی .کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کی‌مرام وقتی هم چین حسی بهش پیدا کردی یعنی حسابی نقششو خوب بازی کرده

پروفم «حپسه خان» از بنیانگذاران اولین انجمن های حامی حقوق زنان در خاورمیانه در اوایل قرن بیستم میلادی  ست،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

حس میکنم میلاد کی مرام عصبی باشه حالت عادی زندگی واقعیشم حالا شاید دراون حد نه ولی خب

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

کلا بازیگرا در حد همون بازی در فیلم برام قابل احترامن و مثلا جایی ببینمشون اتفاقی اصلا برام مهم نیست و یه آدم معمولی در نظر میگیرمشون

هنر و عشق درهم آمیخت؛مـــــعــــلـــ❤️ــم شدم.....