دیشب برای شام خونه خالم دعوت بودیم خالم عروسیشو دعوت کرده بود اونم با سگش اومده بود من که هیچی نتونستم بخورم هیچی از گلوم پایین نرفت... آخه حیوون هر چه قدرم تربیت شده باشه نمیتونه بعد از دستشویی خودش رو بشوره وخشک کنه... آخه بدبختی ادعای تمیز بودنم میکنن........اه اه اه.... الکی میخوان ادای روشنفکرا رو در بیارن بگن با حیوون مهربونیم..... خدا شاهده ما یک جایی بیرون از خونمون برای گربه ها غذا و آب میذاریم دلمم براشون میسوزه.... ولی اصلا و ابدا نمیتونم اجازه بدم سگ یا گربه بخوان رو تختم بخوابن......
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به خدا قسم واژه روشنفکر حرمت داره به اینا نچسبون اینا تازه به دوران رسیده هایی هستن که فکر میکنن با زندانی کردن حیوانات بهشون لطف میکنن تازه کلاس هم داره براشون
دختری که عاشق ماهه...🌔🌕🌖https://harfeto.timefriend.net/16756920406570
وااااابیییی . من باشم دیگه باهاشون قطع ارتباط میکنم. اصلا فکر کنن ممکنه یه نفر باشه بترسه
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....