2777
2789
دوستان اشتباه نشه جفتشون پسرن😐

میگن اگر یه درخواست کوچیک از طرف داشته باشی باعث میشه حس خوبی بهت پیدا کنه مثلا ی مداد ازش بخواد بعدا بهش بده و تشکر کنه سوال مربوط به کلاس ازش بپرسه و کم کم سر حرف باز بشه دوست میشن

ولی خب اطلاعات کم دادی  

این چیزا تجربه دارم میتونی ازم سوال کنی 👈 کتوژنیک/کاپ قائدگی/دانشگاه/ دعانویس/رشته فتوگرافیک/رشته تجربی/عشق/ازدواج سن کم/لانگ دیستنس/عشق مجازی/ازدواج راه دور/ازدواج قومیت متفاوت

بچه ها گفته برادرش توی کلاسسسسسش میخواد با یکی رفیق شه بعد شما فکر میکنین اون طرف دختره؟! از کی تا حالا کلاسای بچه های ۱۵ ساله دختر پسر قاطی شده  

اسی بهش بگو خب بره یه جوری ب طرف کمک کنه یا باهم خوراکی بخورن 

قیافه من وقتی میبینم ۱۰ تا اعلان دارم باز میکنم و میبینم همش لایکه و کسی تگم نکرده :                      از چوپانی پرسیدند روزگار چگونه است؟ گفت: از روزگار چیزی نمیدانم اما پشم های گوسفندانم را که چیدم دیدم نیمی از آنها گرگ اند. :)           دیدی یه سریا اینجا الکی بت میپرن و پاچه میگیرن...با اینا کار نداشته باشین اینا عقده دارن و بهتون حسودی میکنن😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.