2777
2789
عنوان

من مامالي هستم و دوباره برگشتم🥰

8381 بازدید | 157 پست

سلام سلام

اقا من چقدر دلم تنگ شده بود براتون🥰

اين سه هفته تعليقي باعث شد بيشتر به ارتباط خودم با اينجا فكر كنم ؛

به وقتي كه اينجا ميگذرونم

به صحبت هايي كه بينمون رد و بدل ميشه

به دوستي هايي كه شكل گرفته

فهميدم كه نميتونم ازش بگذرم چون تاثير مثبتي روي من داره…

البته با يه سري از دوستاني كه تو اينستا هستن در ارتباط بودم ولي خب خيلي ها هم اونجا نيستن و كلا فضاي اينجا رو براي حرف زدن خيلي بيشتر دوست دارم.

از همتون ممنونم كه پيگير حال و احوالم بوديد

اينجا براي برگشت كاربريم تاپيك زديد و با ني ني يارها صحبت كرديد

چقدر دلم به اين محبتي كه داريد گرمه❤️

از خودم براتون بگم كه تو اين مدت خيلي اتفاقاي عجيب غريبي برام افتاده كه شنيدنش خالي از لطف نيست. خلاصه اش رو بخوام بگم اينجوريه كه ؛

چند روز پيش به يكي از روياهاي قشنگم رسيدم اما درست يك روز و نيم بعدش مرگ رو جلوي چشمم ديدم و تو اون لحظه روياها و ارزوها شايد اخرين چيزي بود كه ميشد بهش فكر كنم

در عوض تو اون لحظه به اين فكر ميكردم كه يعني باز هم ميتونم عشق بورزم؟ براي دخترم مادري كنم؟!

اگه حوصله كنم يه روز در موردش مفصل تر مينويسم

فقط اين رو بدونيد كه به چشم بر هم زدني فرصت زندگي ميتونه تموم بشه!

اين رو با گوشت و استخونم تجربه كردم و هنوزم تو شوكِ فرصت دوباره اي كه بهم داده شده هستم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.