2777
2789
عنوان

کم صحبتی شوهرم با من

| مشاهده متن کامل بحث + 1438 بازدید | 43 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا شوهر منم اینجوریه  

مثلا ما عادت  داریم شبا همیشه میریم با ماشین میگردیم تا بچم بخوابه ولی همون دوسه ساعت که کنار همیم باز فقط خیابونارو نگا میکنیم

🧡عضو گروه نارنجی🧡..........وزن شروع ۸۶🧡........تاریخ شروع ۱۴شهریور🧡وزن اولیه ۹۵🧡هدف۶۸🧡
همسر منم همینطوره  باهمه خوب صحبت میکنه به من که میرسه کم حرف میشه همش من حرف میزنم اون فقط ...

حالا بازم خوبه جوابت میده

مال من که میگه نشنیدم چی گفتی یا شونه خالی میکنه از جواب دادن یا دو کلمه بعضی وقتا هم میگه دارم رو حرفات فکر میکنم منم بدتر لجم میگیره میگم چه فکری داریم حرف میزنیم معادله که حل نمیکنیم

همسر منم همینطوره  باهمه خوب صحبت میکنه به من که میرسه کم حرف میشه همش من حرف میزنم اون فقط ...

یه مدت تماس نگیر منم شوهرم اینجوری بود اصلا صم و بکم توی ماشین مینشستیم حتی یک کلمه صحبت نمیکرد از اول عروسیمون اگه یک کلمه میپرسیدم داد میزد ولی اگه غیر از من هر کسی توی ماشین بود پشت سرهم حرف میزد اصلا مجال به کسی نمیداد حرف بزنه سالها تحمل کردم

حالا بازم خوبه جوابت میده مال من که میگه نشنیدم چی گفتی یا شونه خالی میکنه از جواب دادن یا دو کلمه ...

وای😂😂اونجا که میگه دارم فکر میکنم فقط

شوهر منم همیطوریه دیروزم باهاش قهر کردم

بخدا ارزو دارم با یکی حرف بزنم

همش مشغول زنگ زدن به اینو اونم

حس میکنم با شوهرت راحت نیستی اصلا  وگرنه خیلی راه ها دستت میومد که بتونی توجهشو به خودت جلب کن ...

نه خوبیم منتها حرفی برای گفتن نداریم من که همش خونم حوصله بیرون رفتن یه جورایی بعد ازدواجم باهمه قطع ارتباط کردم 

شوهر منم بهش میگم چه خبر میگه هیچی بعد میریم پیش مامانش  اندازه چند ساعت چیزی داره تع ...

ما دوریم تا خانوادش دو هفته یکبار میریم با مادرشم حرف نمیزنه میگم بعد دو هفته امدیم یه چیزی بگو !نگام میکنه 

یه مدت تماس نگیر منم شوهرم اینجوری بود اصلا صم و بکم توی ماشین مینشستیم حتی یک کلمه صحبت نمیکرد از ا ...

نمبدونم چرا با همه خوبه غیر من درگیر نداریم فقط دیگه احساس میکنم کم حرفیش شده کم محلی

ما دوریم تا خانوادش دو هفته یکبار میریم با مادرشم حرف نمیزنه میگم بعد دو هفته امدیم یه چیزی بگو !نگا ...

باز اینجوری بهتره من بهم برمیخوره خونه واسه من تعریف نمیکنه خونه مامانم میریم ساکت ساکت تا میرسیم خونه مامانش شوروع میکنه 

یه مدت تماس نگیر منم شوهرم اینجوری بود اصلا صم و بکم توی ماشین مینشستیم حتی یک کلمه صحبت نمیکرد از ا ...

الان خوب شده؟

🧡عضو گروه نارنجی🧡..........وزن شروع ۸۶🧡........تاریخ شروع ۱۴شهریور🧡وزن اولیه ۹۵🧡هدف۶۸🧡