2777
2789
عنوان

کم صحبتی شوهرم با من

| مشاهده متن کامل بحث + 1438 بازدید | 43 پست
وای😂😂اونجا که میگه دارم فکر میکنم فقط شوهر منم همیطوریه دیروزم باهاش قهر کردم بخدا ارزو دارم با ...

منم قبلنا همینجوری بودم من بودم که زنگ میزدم یادشون میکردم دیدم اونا یادی از من نمیکن منم دیگه کمش کردم

باز اینجوری بهتره من بهم برمیخوره خونه واسه من تعریف نمیکنه خونه مامانم میریم ساکت ساکت تا میرسیم خو ...

نه مال من اینجوری نیس خونه مامانم اینا که میریم دیگه میخواد بهش بگی بسه کوتاه بیا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا بازم خوبه جوابت میده مال من که میگه نشنیدم چی گفتی یا شونه خالی میکنه از جواب دادن یا دو کلمه ...

انقد که حرف نمیزنه منم دیگه حرفی پیدا نمیکنم برا گفتن شبا اون فیلم نگا میکنه منم با بچم و خونه مشغول میشم

دیگه چه میشه کرد

فقط ماهی یه بار حرفاشو جمع میکنه سه ساعت پشت سر هم هی میگه توضیح میده😂

🧡عضو گروه نارنجی🧡..........وزن شروع ۸۶🧡........تاریخ شروع ۱۴شهریور🧡وزن اولیه ۹۵🧡هدف۶۸🧡

فکر میکردم فقط منو شوهرم هستیم که حرفی برای گفتن نداریم !!

جز حرف های معمولی که مثلا غذا رو بیارم ؟میوه میخوری ،،؟فلان چیزکجاست 

حالا خوبه شماها باز خودتون حرف میزنید 

من خودمم حرفم نمیاد بخوام بزنم 

شوهرم همینطور 

فکر میکردم فقط منو شوهرم هستیم که حرفی برای گفتن نداریم !! جز حرف های معمولی که مثلا غذا رو بیارم ؟ ...

منم حرفم نمیاد😂😂

چون چیزی برا گفتن ندارم😐

🧡عضو گروه نارنجی🧡..........وزن شروع ۸۶🧡........تاریخ شروع ۱۴شهریور🧡وزن اولیه ۹۵🧡هدف۶۸🧡
انقد که حرف نمیزنه منم دیگه حرفی پیدا نمیکنم برا گفتن شبا اون فیلم نگا میکنه منم با بچم و خونه مشغول ...

من میگم شاید بچه بیاد بهتر بشیم 

اگه دیدم مقدمه چینی میکنه میفهمم میخواد گله یا گلایه ای بکنه یا چیزی میخواد 

من میگم شاید بچه بیاد بهتر بشیم  اگه دیدم مقدمه چینی میکنه میفهمم میخواد گله یا گلایه ای بکنه ...

نه والا ما بچه دارم شدیم همینه 

مال من گلایه نمیکنه فقط همه حرفاو اتفاقا رو جمع کنه یه جا توضیح میده😂

فکر میکردم فقط منو شوهرم هستیم که حرفی برای گفتن نداریم !! جز حرف های معمولی که مثلا غذا رو بیارم ؟ ...

نه ماهم همینجوریم به حدی رسیدم میخوام برم مشاوره منم کم حرفم ولی از نظر شوهرم میگه تو چه قدر حرف میزنی 😑

شکرخدا کمی از قبل بهتر شده بعدارپز ساالها جنگ و قهر

خداروشکر 

من دیگه مهم نیس برام

من باهام صحبت میکنه امامتاسفانه مشکل من چیزدیگس، آقاباهمه عزیزم جونم، بخصوص خانوادش مادر، خواهر، برادر،پشت تلفن ده بار عزیزم میگه امابه من نه توخونه نه بیرون نه پشت تلفن هیچی نمیگه خیلی ازاینکارش ناراحت میشم دیشبم بحثم شد میگه توحسودی

اصلا رو این چیزا سخت گیر نیس برم بیرون بیام صحبت کنم نکنم 

واسه منم سخت نمیگیره..ولی من کلاا آدمیم دلم میخاد از سیر تا پیاز اتفاقا رو با کسی بشینم رد وبدل کنم...وضعیتمون ناهار .میخوابه.عصر..شام ..سرمون تو گوشیه...نهایتش ۱۰کلمه صحبت کنیم..

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️