2777
2789
عنوان

کم صحبتی شوهرم با من

1430 بازدید | 43 پست

سلام بچه ها باشوهرم مشکلی خاص یا جدی خداروشکر نداریم فقط دارم دیونه میشم از کم حرفیش تو خونه

ادم کم حرفی نیس اتفاقا خیلی خوش رو و خوش برخورد هست بیرون خونه تو خونه اصلا حرف نمیزنه منم باهاش حرف میزنم یا جواب نمیده یا در حد دو کلمه 

منم مثل شمام..یمدت هر بار ک تماس میگیره میفهمه ک در حال مکالمه ام..میگه چه خبرِ

میگم اگه کسی تو خونه با هم صحبت بود مجبور نبودم تلفنی حرف بزنم..

جوابی نداره بده..

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون شی ء که مشغولش کرده رو ازش دور کن 😐اخرش از بی حوصلگی زبون وا میکنه شوهرم وقتی حرف نمیزنه الکی خودمو پرت میکنم روش هرچی دم دستگاه هنزفریو موبایله پرت میشن یه گوشه 😂شما سعی کن بری سر یه راه حل دیگه اخه سرهمین حرکت هنزفریش جر خورد

قهرمان زندگی خودت باش    حدیث چشم مگو      باجماعت کوران
آره دقیقا عین شوهر من ولی با مادرش باهم باشن حرف برا گفتن زیاده نمیدونم شاید من کم حرفم

با مادرشم حرف نمیزنه زیاد یه جورایی جوگیره یدفعه میوفته رو صحبت مجلس تو دستشه بعضی وقتا نه اما تو خونه نمیشه با صدمن عسلم خوردش

دقیقا شوهرمنم همینه ☹️

خدایا دلم گرم معجزه ی توست.رویاهایم تعبیر میشود آیا؟چشمانم پر از اشک است.برای فرشته ای که نمیدانم قسمتم میشود یا نه.خدایا من بهشت تورو میخواهم.بهشت تو برای من مادرشدن است.....                                                   دلتنگتم امیرعلی مامان 🥺فرشته آسمانی من🖤        جان مادر بعد از 8 سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم           آسنای من دنیامونو بااومدنت رنگی کردی دختر ماهم ۱۴۰۳/۲/۳۰😍🥰🙏❤️خدایا شکرت
اون شی ء که مشغولش کرده رو ازش دور کن 😐اخرش از بی حوصلگی زبون وا میکنه شوهرم وقتی حرف نمیزنه الکی خ ...

سرگرمی جفتمون شده گوشی تی وی همینکارو میکنم بعضی وقتا استقبال میکنه بعضی وقتا هم یجوری نگام میکنه خودم معذب میشم 

شوهر منم اصلا باهام حرف نمیزنه منم این مشکلو دارممم فقط مگه کاری دلشته باشه صدام بزنه....

من یک ملکه  هستم....ملکه  "خودم "   ....به خودم احترام میزارم و برای خودم ارزش قائلم.....کاربری قبلیم ترکید😭"شهرزاد قصه هاااااام" سابق هستم...
مال منم‌اینجوریه،واقعا نمیدونم مشکل از منه یا چیی خیلی هم از این قضیه ناراحتم،فک کن با کلی ذوق و شو ...

دقیقا دیگه بسکه تلاش کردم خسته شدم منم شدم مثل خودش الانم واقعا زندگیمون بی معنی شده 

همسر منم همینطوره 

باهمه خوب صحبت میکنه

به من که میرسه کم حرف میشه

همش من حرف میزنم اون فقط جوابمو میده

الان یه هفته هس بیمارستان بستریه

زنگ که میزنم میگم چطوری میگه مرسی تو خوبی میگم ممنون میگه باش کاری نداری😐

🧡عضو گروه نارنجی🧡..........وزن شروع ۸۶🧡........تاریخ شروع ۱۴شهریور🧡وزن اولیه ۹۵🧡هدف۶۸🧡
سرگرمی جفتمون شده گوشی تی وی همینکارو میکنم بعضی وقتا استقبال میکنه بعضی وقتا هم یجوری نگام میکنه خو ...

حس میکنم با شوهرت راحت نیستی اصلا 

وگرنه خیلی راه ها دستت میومد که بتونی توجهشو به خودت جلب کنی و باهاش صحبت کنی 

قهرمان زندگی خودت باش    حدیث چشم مگو      باجماعت کوران